HEKLANJE

Hipertenzija: posebne vježbe za smanjenje krvnog tlaka

TEMU APP 100 E KUPON

Ako niste pristaša uzimanja lijekova, tada će vam ovaj način liječenja bolesti zasigurno odgovarati. Terapija bez lijekova uključuje rekreacijske aktivnosti poput vježbi disanja, akupunkture, akupunkture, refleksologije i drugih korisnih praksi.
Hipertenzija: posebne vježbe za smanjenje krvnog tlaka
Što je terapija bez lijekova? Uključuje vježbe disanja, nježnu masažu, akupunkturu, akupunkturu, refleksoterapiju, poboljšanje sna, svakodnevnu rutinu, upotrebu vitamina prirodnog i sintetičkog podrijetla, antioksidanse, razne prehrambene dodatke i biljne pripravke.
Korištenje lijekova koji nisu lijekovi za zdravlje
Gimnastika za smanjenje krvnog tlaka
1. Vježbajte. Sjedamo na turskom, ruke oslonjene slobodno na koljena. Pogled usmjeravamo u svemir. Usredotočeni smo na svoje disanje. Leđa su ravna, ramena su malo spuštena. Razdoblje vježbanja traje od 5 do 10 minuta.
2. Lezite na leđa, ruku ispruženih uz tijelo. Naizmjence podignite i spustite noge (treba ih ispraviti) pod pravim kutom po 10 puta. Podignuvši nogu, udahnite, spustite je, izdahnite.
3. Lezite na leđa, ruku ispruženih uz tijelo. Istodobno, podignite ravne noge pod kutom od 90 stupnjeva 10 puta. Kada podižemo noge, udišemo, kada spuštamo, izdahnemo.
4. Visimo na vodoravnoj traci od 10 do 20 sek. (isprva) od 3 do 4 min. na početku i na kraju dana (prije spavanja). Tako ublažavamo umor i nelagodu s intervertebralnih diskova.
Važno je imati na umu da će snižavanje krvnog tlaka aktivnostima i drugim tehnikama funkcionirati samo kada je hipertenzija funkcionalne prirode. Ako se hipertenzija razvije kao posljedica druge bolesti (na primjer, bubrezi), tada prvo treba riješiti primarnu bolest. Inače, uporaba za liječenje gimnastike imat će negativan učinak
Važno za upamtiti! Ima smisla koristiti iscjeliteljsku tjelesnu aktivnost kada gornji tlak nije veći od 200 mm Hg. Art., A donji – 110 mm Hg. Umjetnost. Ako su vrijednosti veće, prije svega povežemo odgovarajuće lijekove i spustimo tlak na potrebnu razinu, a tek onda nastavljamo s vježbama.
U gimnastici ne vježbamo energetska opterećenja, vježbe za brzinu, spretnost, ne izvodimo vježbe s oštrom promjenom položaja tijela (duboki zavoji). Dovoljne su samo aktivnosti niskog intenziteta i gimnastika radi fleksibilnosti.
Pomoći će u normalizaciji tlaka i akupresure. Ali za kronične hipertenzivne bolesnike to će biti neučinkovito. Akupresurna masaža daje dobre rezultate s prolaznim skokovima tlaka.

Suđenje Saddamu Husseinu

19. listopada 2005. počelo je suđenje Sadamu Husseinu. Njemu i sedmorici njegovih poručnika sudilo se za ubojstvo više od 140

Osnovna SEO mudrost

Ovo je priča o jadniku s nesposobnom domenom koji je želio izgraditi web mjesto prilagođeno vrlo konkurentnoj ključnoj riječi i