HEKLANJE

Hladna salata od krumpira, jaja i tune. Ljetni zalogaj sa samo 270 kalorija!

Hladna salata od krumpira, jaja i tune. Ljeto je sezona hladnih jela. Što je bolje od lijepe salate od riže, salate od mozzarelle i cherry rajčice ili od krumpira, kad sunce jako zabije?
Evo, današnji recept je upravo hladna salata od krumpira. Krumpir i više: čak i jaja i tuna. Ne samo dobar, dakle, već i lijep znatan.
Pogledajmo kako se priprema.
Sastojci
Za četiri porcije potrebni sastojci i količine su: 200 grama prirodne tune, ocijeđene; pet krumpira srednje veličine; četiri jaja; peršin po ukusu; kapljica ekstra djevičanskog maslinovog ulja; sol prema potrebi.
Priprema
Prvo uzmete lonac i napunite ga vodom. Zatim dodajte sol, stavite na visoki plamen i zatim prokuhajte. U međuvremenu se pet krumpira oguliti, oprati pod vodom i narezati na kockice. Zatim, kad voda zavrije, bace se u gore spomenutu posudu.
Ostavljeni su da vriju desetak minuta, a zatim se ocijede: ne više od 10 minuta, u protivnom gube hrskavost. U ovom se trenutku pripremaju tvrdo kuhana jaja: ona se potope u lonac s vodom i kuhaju devet do deset minuta, zatim se ohlade u tavi s hladnom vodom, zatim se ogulite i izrežu na klinove.
Kad je krumpir spreman, stavi se u lijepu veliku posudu i malo promiješa da se ohladi, možda dodavanjem pod hladnu vodu kako bi se ubrzao postupak.
Sada uzmite prirodnu tunu i ulijte je u veliku posudu, a zatim dodajte kuhani krumpir, tvrdo kuhana jaja i peršin, miješajući sve do savršenstva.
Jednom kad je to gotovo, preostaje samo sve staviti na sat u hladnjak.
Uživajte u jelu!
Vrijeme pripreme: 30 minuta
Vrijeme kuhanja: 19-20 minuta
Vrijeme odmora u hladnjaku: 1 sat
Ukupno vrijeme: 1 sat i 50 minuta
Porcije: 4
kalorije: 270 po porciji

Estetska kirurgija: pregled

Estetska kirurgija je sve češći način da pojedinci poboljšaju svoj izgled na način koji bi inače bio nemoguć. Estetska kirurgija

DEBTOCRACY

Grčki dokumentarac iz 2011. vjerno i kronološki prikazuje što je dovelo do kraha i dužničkog ropstva za grčki narod. Analizirajući