HEKLANJE

Hladnjaci s ledenicom, izvrsno rješenje za male prostore

TEMU APP 100 E KUPON

Mali prostori zahtijevaju i ergonomična rješenja, a jedno od njih svakako je i hladnjak s ledenicom. Pa što osim toliko željene uštede prostora od ovog uređaja još možete očekivati? Pročitajte u nastavku teksta.
Kada govorimo o hladnjacima s ledenicom prva pomisao pada na ono što on uistinu jest, veliki hladnjak standardne veličine s unutrašnjošću podijeljenom na dva temperaturno i fizički odvojena dijela. U jednom dijelu nalazi se prostor standardnog hladnjaka namijenjenog za čuvanje namirnica dok je druga polovica predviđena za njihovo zamrzavanje.
Na tržištu možemo pronaći različite modele pa se ove funkcije mogu skrivati iza jednih vrata što kao izbor ne preporučamo budući da se hladnjak često otvara što može istovremeno dovesti i do oscilacija u temperaturi samog zamrzivača. Ali zato preporučamo model s dvama vratima, a kako ćete ona od ledenice rjeđe otvarati nastojte i da kod izabrana modela njegov položaj bude onaj niži.
Zapremninu koja, bez obzira na visinu, širinu i dubinu hladnjaka, može varirati do nekoliko litara, dakako izaberite sukladno željama i potrebama. Ili će možda već sam pogled u unutrašnjost presuditi izbor. U dijelu previđenom za hlađenje uobičajeno ćete naći nekoliko rešetkastih ili pak staklenih polica za odlaganje sirove ili gotove hrane te nekoliko pretinaca u unutrašnjosti vrata namijenjenih bocama, jajima i sitnijim namirnicama, dok će dio koji čini ledenica u sebi skrivati ladice od plastike ili drugih materijala kojim će se osigurati dovoljno prostora za zamrzavanje, ali i prijeko potrebna preglednost njihova sadržaja.
Ovisno o tehnološkom razvoju pojedina modela pa u skladu s time i njegovom cijenom moći ćete izabrati klasičan hladnjak s ledenicom, a pritom mislimo na ručno upravljanje njegovom temperaturom ili pak mnogo modernije verzije opremljene digitalnim mini zaslonom putem kojeg možete određivati i pratiti temperaturu u stupanj, gdjegdje i odrediti različite vrste temperature za svaki pojedini dio hladnjaka i ledenice, izabrati brzo zamrzavanje s najmanjim utjecajem na svježinu tek spremljenih namirnica ili pak očitati kvar i porijeklo istoga ukoliko do njega dođe. Noviji modeli uz sve moguće funkcije putem posebnih ventilatora poznatijih pod nazivom no frost sprečavaju nakupljanje leda na stjenkama pa će vaši napori za održavanje čistoće biti svedeni na minimalne povremene zamahe krpom te ćete odvajanje nakupljenog leda posve moći zaboraviti. Estetiku i dizajn kod kojih mašta nema granica ne trebamo posebice niti spominjati. Baš kao ni postojanje ugradbenih verzija hladnjaka s ledenicom kod kojih je ovo skoro pa posve sporedna stvar.
Budući da ledenica bilježi pojačanu potrošnju energije, u startu ovo spriječite dodatnim financijskim ulaganjem koje će vam se vremenom višestruko vratiti, ali jednako tako i smještanjem hladnjaka na prikladno mjesto, po mogućnosti dalje od bilo kakva izvora topline koji bi mogao ne samo povećati potrošnju električne struje već i smanjiti radni učinak te u konačnici dovesti do kvara.
Prođite jeftinije, usporedite cijene prije kupnje.

Injekcije BOTOX-a

Nije svatko voljan podvrgnuti se operaciji, bilo da se radi o zahvatu koji spašava život ili o kozmetičkoj kirurgiji. Češće