HEKLANJE

HUAWEI P30 PRO MASKE

Veliki 6.47-inčni zaslon, prekrasan dizajn i kamera koja ostavlja bez daha glavne su hvale vrijedne karakteristike novog Huawei P30 Pro. No, baš kao i svaki uređaj iz ove generacije mobitela, tako je i P30 Pro poprilično sklizak, a šanse da završi na podu poprilično velike. Iz tog razloga, odlučili smo izdvojiti najbolje Huawei P30 Pro maske kako biste maksimalno zaštitili ovaj vrhunski smartphone!
Industrijske ‘neuništive’ maske
Naš popis započet ćemo s maskama namijenjenim onima koji su poznati po razbijenom ekranu, čestom ispadanju i nenamjernom uništavanju mobitela. Ako ste se pronašli u ovom opisu, idealan odabir za vas su maske s industrijskim dizajnom izrađene od TPU ljuske i tvrde polikarbonatne ploče zbog kojih mobitel neće lako iskliznuti iz ruke. Zahvaljujući tim materijalima, svi su kutovi dodatno osigurani, a svi utori maksimalno zaštićeni od ulaska prašine. Premda ove Huawei P30 Pro maske neće zadovoljiti korisnike koji preferiraju eleganciju, nedvojbeno će oduševiti sve one koji svom uređaju žele priuštiti besprijekornu zaštitu.
Ultra-tanke maskice za mobitel
Sljedeća vrsta maski su ultra-tanke silikonske maske savršene za svakoga tko svoj smartphone želi izvrsno zaštititi, ali mu se glomazne industrijske maske nimalo ne sviđaju. Huawei P30 Pro maske izrađene od silikona dolaze u raznim bojama, a dovoljno izdignuti rubovi pružit će odličnu zaštitu kućištu, svim kutovima i zaslonu.
Novčanik-maske
Baš kao i sve prijašnje Huawei modele, tako i P30 Pro možete “obući” u kožni dizajn. Tradicionalni izgled torbice s dva ili tri mala džepa u koja možete staviti kartice, kao i poklopac koji se zatvara uz pomoć metalnog gumbića ili magneta, odlično će zaštititi vaš uređaj. Uz to, koža je ugodna za držanje u ruci i dolazi u različitim bojama kako bi svatko mogao pronaći nešto za sebe.
Prozirne maske
A za sve one koji ne vole nikakvu vrstu maskica jer smatraju da one kvare izgled i profinjenost ovako lijepog uređaja, tu su potpuno prozirne maske izrađene od visokokvalitetno TPU gelastog materijala. Ove Huawei P30 Pro maske savršeno prianjaju uz vaš uređaj pokrivajući svaki njegov rub. Štite mobitel od padova, ogrebotina, udaraca i prašine, a omogućen je i lagan pristup svim bočnim gumbima. I ono što će se svim neljubiteljima maskica najviše svidjeti, gotovo su neprimjetne!
Pametne maske
Jedna od najboljih Huawei P30 Pro maski dizajnirana je upravo od strane samog Huaweija. Riječ je o tzv. ‘pametnoj’ (smart) maski koja ima dizajniran otvor, odnosno prozor u prednjem poklopcu na kojem se prikazuje temperatura kao i obavijesti bez potrebe za otvaranjem poklopca. Uz prekrasan dizajn, osigurana je izvrsna zaštita uređaja od ogrebotina, prašine, padova i ostalih oštećenja te neometan pristup svim gumbima i funkcijama.
Maske s držačima
Dosadilo vam je držanje mobitela u ruci dok gledate nekoliko epizoda svoje omiljene serije? Bez brige, imamo rješenje! Tu su Huawei P30 Pro maske s držačima koje jednostavno izvučete iz svoje maskice (baš kao okvir za sliku) i oni će držati vaš mobitel umjesto vas. Kada je riječ konkretno o Huawei P30 Pro maskama, one dolaze u silikonskom i kožnom izdanju, a u bogatoj paleti boja i detalja, zasigurno ćete pronaći onu koja vam najviše odgovara.
‘Prozračne’ maske
Ako vam je mobitel u rukama od 0-24, odaberite tzv. ‘prozračne’ (breathable) Huawei P30 Pro maske koje su dizajnirane tako da održavaju vaš uređaj hladnim unatoč višesatnom korištenju. Malene rupice na stražnjem dijelu maske omogućuju “disanje” mobitela, a omogućeno je i bežično punjenje preko maskice. Osim toga, uređaj će biti odlično zaštićen i ugodan na dodir, a elegantan dizajn zadovoljit će i najzahtjevnije korisnike.

Problem oko skladišta

Pozdrav, trebam savjet. Otvorila sam obrt, registrirala uslugu kao glavnu djelatnost, napravila web shop i shvatila da nemrem prodavati vlastite