HEKLANJE

Ideje za uređenje okoliša i poboljšanje vašeg kućnog vrta

TEMU APP 100 E KUPON

Kućni vrt je mjesto koje može dati identitet vašoj kućnoj zgradi u susjedstvu. Možete upotrijebiti vrlo malo kreativnosti kako biste poboljšali izgled i dojam svog vrta tako da se ističe od ostalih vrtova u susjedstvu. Ovdje je popis vjerojatnih elemenata koje možete dodati svom vrtu za uređenje okoliša kako bi ga svi voljeli i da biste dobili zasluge.
Složeni zid kućne parcele definira i granicu vrta. Koristite slike na zidnoj površini (iznutra) koje će vašem vrtu dodati uzbuđenje. Možete odabrati tematske slike poput prirode, slapova, zalazaka sunca itd.
Koristite kamene skulpture stvarne ljudske veličine. Ovi kipovi uvelike dodaju umanski štih vrtu, a također definiraju ljestvicu prostora. Sve što koristimo u svakodnevnom životu kao što su odjeća, kuhinjski pribor, uredska oprema, računalni dijelovi, uvijek je povezano s ljudskim mjerama. Ako je to slučaj sa svim drugim objektima, zašto iz toga isključivati vrt.
Koristite fontanu s umjetnim raspoloženjem stvarajući rasvjetu. To dodaje veliku količinu znatiželje tijekom noći.
Koristite japanske kamene lampione umjesto normalnih. To je zato što kamen ima vlastitu grubu teksturu nasuprot glatkom i svježem izgledu i dojmu biljaka u vrtu. To stvara “hot-spots” u vrtu ako planirate koristiti žarulje unutar kamenih lampiona. Ove kamene lampione također se mogu koristiti uz stazu za definiranje smjera kretanja.
Dizajnirajte ribnjak koji se djelomično ulijeva u zgradu kuće. Ovo je izvrstan način za besprijekorno povezivanje interijera i eksterijera kućnog krajolika.
Ako vaš vrt ima bazen, onda umjesto da imate normalne daske za skakanje, budite malo kreativni i napravite ga u obliku kuće ili osobe koja izlazi iz usta životinje itd… Vašoj djeci će se ovo svidjeti i pamtit će se tko god posjeti tvoj vrt.
Napravite privatne poluotvorene terase u svom vrtu. Ovo je sjajno mjesto za sjediti i razgovarati sa svojim najdražima, a može se koristiti i kao mala paluba tijekom male zabave.
Ako volite kućne ljubimce, probajte zečeve, patke zajedno s malim ribnjakom, u dvorištu. Ovi kućni ljubimci imaju vrlo svježe boje i dodaju veliku količinu živosti vrtu.
Ako je moguće posadite cvjetna stabla s mirisom. Ovo je besplatan i apsolutno nevjerojatan način da svoj vrt održite svježim.
Napravite razine u svom vrtu kako biste razlikovali različita područja prema funkciji vrta. Ravni vrt uvijek stvara interes i znatiželju.