HEKLANJE

Ima li nade nakon prevare, bračne nevjere?

Veza zahtjeva mnogo truda i brige od strane oba partnera. Ljubavni oglasi su stvar na koju nemojte previše obraćati pažnju.Pored mnogo kompromisa koje ćete morati postići, zahtjeva i beskrajno povjerenje kako bi mogla funkcionirati bez problema. Kada to povjerenje jednom poljuljate, teško je vratiti ga na staro. Čak i neke sitne laži ili bolje rečeno prešućivanje istine kako biste poštedjeli vašeg partnera brige, može da ga poljulja, da ne govorimo o prevari.
U današnje vrijeme, teško je pronaći kvalitetnu vezu, vezu u kojoj prevladava iskrena ljubav bez laži, skrivanja, kontroliranja, prevara itd. Mnoge djevojke ponižavaju sebe šuteći na partnerove laži i obmane, zato što ih vole i ne mogu se zamisliti bez njih. Ali, zaslužuje li ijedna djevojka ili muškarac da se netko tako odnosi prema njemu? Nakon saznanja o partnerovoj prevari, prije svega teško se suočiti sa takvom izdajom od strane osobe u koju ste imali beskrajno povjerenje i koju ste voljeli. Kada bolje razmislite, ne zaslužuje oprost, jer da zaslužuje vas kao osobu i da vas je poštovao takvo nešto ne bi vam nikada napravio. Ako jednom oprostite, postoji velika mogućnost da će se opet ponoviti nešto slično, jer se naviknu na vašu popustljivost. Licni kontakti preplavili internet, jeli vas to smeta?
Ako oprostite prevaru, sumnjat ćete u sve što vam partner kaže, jer nikada više nećete biti potpuno sigurni da vam govori istinu o bilo čemu. Svaka vaša svađa i oko najmanje sitnice i kada vi pogriješite, svest će se na predbacivanje o vašem oprostu tako velike stvari. Zapitajte se vrijedi li se mučiti i provoditi dane u razmišljanju, nepovjerenju, razočarenju?
Život je prekratak da biste tugovali za nekim tko nije mogao da pokaže ni trunku poštovanja prema vama. Krenite dalje, pronađite nekoga tko će vam uzvratiti ljubav, tko će se truditi zajedno sa vama da uspijete, da ostvarite život kakav ste željeli. Pronađite osobu koja će svaki vaš san pretvoriti u stvarnost umjesto da se vraćate na staro. Naravno, ukoliko vi prevarite svog partnera, priznajte mu to, jer u suprotnom izgubit ćete povjerenje u njega. Shvatit ćete kako je lako prevariti bez da itko sazna i znat ćete da i on to može učiniti u svakom trenutku. Nemojte mu nakon takve stvari predbacivati za sitne greške koje čini, već se samo sjetite što ste vi učinili i da uopće ne zaslužujete da budete u toj vezi.
Stoga, prevaru priznajte ako ste je vi počinili, licni kontakti su dostupni na webu i priznajte da ste ih koristili, ali ni ne opraštajte ako ste je doživjeli jer stvari će krenuti u krug, a iz takve situacije nema izlaza osim da krenete dalje s nekom drugom osobom pored sebe. Ako se dvoumite između dvije osobe, uvijek izaberite drugu, jer da vam je do prve stalo, druga ne bi ni postojala. Iako postoji mnogo razloga za prevaru, takav čin nikada ne može biti opravdan.

Bla, bla, blog

Ljudi vam govore da previše pričate. Volite dijeliti svoje mišljenje o svemu i svačemu. Uživate u raspravama, raspravama, politici i