HEKLANJE

Ima li šanse za “popravak” nakon razočaranja u partnera?

Ima li šanse za “popravak” nakon razočaranja u partnera? Imamo dijete i razočarao me i kao roditelj i kao partner. Pretvorio se u čovjeka koji ne želi ništa raditi, nema živaca za dijete, psuje galami i sve se vrti oko hrane, mobitela i izležavanja. Ja letim s posla u vrtić i onda opet po kuci. Kad ga vidim takvog dođe mi da eksplodiram.
Prije muža sam izlazila sa jednim dečkom koji je bio dosta stariji od mene i to je naveo kao razlog prekida. Preplašio se moje mladosti i bio je uvjeren da ću ja naći nekog mlađeg i otpepati ga. Nakon 2mj sam saznala da je u vezi sa ženom priblizno njegovih godina tako da je ona vjerojatno odigrala tu dosta bitnu ulogu. Ne zamjeram joj nista jer bi vjerojatno i ja sve poduzela da ne izgubim muskarca koji mi se svidja. Nažalost ta veza im nije uspjela i bilo mi je zao jer sam htjela vjeerovati da je sretan s njom. Kao da me Bog kaznio pa mu svaki dan prodjem kraj kuce, doslovno sam se udala u susjedstvo. Kad god prodjem ponovo proživljavam trenutke provedene s njim. Njegova kuca se tek gradila kad smo izlazili i tu smo se prvi put poljubili. Sto se razočaranje u muza povecava ja sve vise patim za “proslom srecom”. Ne znam bi li mi bilo lakse da smo se rastali na drugi nacin ili da smo bar o svemu pricali. Kad se sretnemo on je divan ali ne spominjemo taj period jer bi sigurno doslo do svadje. On je totalna suprotnost od mog muza, vrijedan je i smiren jako.
Ja sam se udala za covjeka koji je 2 god starriji od njega i to ga je malo pogodilo jer je ispalo da ipak ne zelim nekog mlađeg. Ne znam kako sebi pomoci i prestati se ovako osjecati.

Poštovana rekla bih da u vašem tekstu postoje dvije teme jedna je žalovanje za bivšim partnerom a druga je problemi sa sadašnjim. To su dvije odvojene osobe i sa uspoređivanjem nećete ništa postići. Ukoliko želite raditi na svom braku usmjerite se na sadašnjeg partnera i na to što vas je privuklo njemu. Recite mu otvoreno o svojim osjećajima i potrebi da brak bude bolji, a onda skupa nađite način kako ćete to ostvariti.
Ucinite uslugu suprugu, i sebi i razvedite se. Vama ne treba muz, vec bivsi.
A emocije? Gde su? Kod koga? Muza ili bivseg? Razlucite to. Preispitajte se. Pricajte otvoreno sa samom sobom. Tu lezi odgovor na vase pitanje.
To je tako kad stvarnost nije dobra vraća u nešto lijepo u prošlost. ja sam svo suprugu praštala obećanje pa sve opet isto ako čovjek nema osjećaja teško da će doći,krenite ako ne ide bolje prestati prije pa polako novim putem