HEKLANJE

Ima li tko iskustva sa zahtjevom P-PDV preko sustava e-porezna, u svrhu izdavanja PDV ID broja?

Ima li tko iskustva sa zahtjevom P-PDV preko sustava e-porezna, u svrhu izdavanja PDV ID broja?
Naime, referentica mi je rekla da to obavim online, te mi je napomenuto da je bitno da prilozim zahtjevu Ime klijenta zbog kojeg trazim PDV ID.
No kad ja odem na e-porezu i nadjem taj P-PDV formular, puno toga mi je vec zasivljeno i ne mogu ni kliknuti na te elemente. Ukljucujuci i opciju “prilozi”. Tako ne mogu objasniti ime klijenta.
Je li se itko susreto sa slicnim problemom i, ako da, zna li kako unutar sustava e-porezna omoguciti da se prilozi ipak mogu dodavati formularima?
—————–
Nigdje se ne popunjava ime klijenata, bitno je samo da popunite točku 4 DODJELA PDV IDENTIFIKACIJSKOG BROJA TUZEMNOM POREZNOM OBVEZNIKU (označite ) i tu odaberete razlog.
Dobila sam PDV-ID broj normalno putem online predanog zahtjeva i nisam morala ništa dodatno pisati niti slati ime klijenta.

Kreditni uredi

Za svakog zajmodavca, kreditni uredi su najbolje mjesto za provjeru kreditne sposobnosti zajmoprimca. Ako ste posuđivali novac od zajmodavaca, vaša

Kako kupiti muški miris

Muškarci su često izazovni, au nekim slučajevima čak i preopterećeni odabirom odgovarajućeg muškog mirisa. Što kupiti poslije brijanja, kolonjsku vodu,