HEKLANJE

Informacije o prijevarama za popravak kredita

Oglase vidite u novinama, na TV-u i na internetu. Čujete ih na radiju. Dobivate letke poštom. Možda ćete čak dobiti pozive od telemarketera koji nude usluge popravka kreditne sposobnosti. Svi iznose iste tvrdnje:

“Kreditni problemi? Nema problema!”



“Možemo izbrisati vašu lošu kreditnu sposobnost – 100% zajamčeno.”

“Stvorite novi kreditni identitet – legalno.”

“Možemo zauvijek ukloniti bankrote, presude, založna prava i loše zajmove iz vaše kreditne datoteke!”

Učinite sebi uslugu i uštedite nešto novca. Ne vjerujte ovim izjavama. Oni jednostavno nisu istiniti. Samo vrijeme, savjestan trud i plan za otplatu duga poboljšat će vaše kreditno izvješće.

Znakovi upozorenja

Ako odlučite odgovoriti na ponudu za popravak kreditne sposobnosti, dvaput razmislite. Nemojte poslovati ni s jednom tvrtkom koja:

Instant approval kreditne kartice su plastični izvori gotovine, kojima je teško odoljeti. Kreditne kartice s trenutnim odobrenjem vrlo dobro reklamiraju njihovi izdavatelji kartica, no jednom kada je kartica u ruci, vlasnicima kartica ponekad može biti teško upravljati svojim dugom. Malo ljudi razumije kako upravljati plaćanjima. Vlasnici kartica koristit će kartice za plaćanje uz ispunjavanje datuma isplate razdoblja počeka. Pridržavanje roka odgode omogućuje vlasniku kartice da u potpunosti iskoristi prednosti kartice, budući da se dodatne kamate i naknade ne primjenjuju.



Kreditne kartice se razlikuju od kredita, odnosno kolateral je nepotreban. Ipak, ako ne uspijete otplatiti nastale dugove, rezultat su veće kamate. U današnje vrijeme svi trebamo kreditne kartice jer mnoge tvrtke više ne prihvaćaju čekove. Prednosti su u tome što većinu kreditnih kartica možete koristiti gotovo bilo gdje u svijetu. Osim toga, kartice dolaze s mjesečnim izvodima koji vam omogućuju da pratite svoje troškove. Ako su dugovi u cijelosti plaćeni prije isteka razdoblja počeka, kamate i naknade su minimalne. Nadalje, kreditne kartice su prikladne, budući da u biti uzimate ono što iznosi brzi zajam bez prolaska kroz papirologiju.

Povezane naknade na kreditnim karticama

Ovisi o kreditnoj kartici, ali većina ima niz povezanih troškova. Kartice trenutnog odobrenja, npr. mogu uključivati godišnje postotne stope (APR), kamatne stope, zakašnjele naknade, naknade za gotovinske predujmove i tako dalje. Godišnje naknade često se odriču pod uvjetom da potencijalni vlasnik kartice nema kreditnih problema. Davatelji kartica odriču se naknada do petnaest mjeseci u nekim slučajevima. Kamatne stope variraju, no stope se povećavaju ako datum otplate u razdoblju počeka nije ispunjen, no neki pružatelji kartica dopuštaju fleksibilnost plaćanja. APR na nekim karticama je fiksna stopa, dok su druge varijabilne. Fiksne stope se razlikuju, stoga pažljivo pročitajte odredbe i uvjete dok razmatrate kreditne kartice s trenutnim odobrenjem. Razdoblje počeka je uvijek važno, jer ako ne platite dugove do kraja počeka, platit ćete veće troškove. Stoga provjerite razdoblje odgode na karticama, budući da će neki pružatelji dopustiti 21 dan na kreditnim karticama s trenutnim odobrenjem, dok će drugi dopustiti 25 dana. Druge naknade mogu uključivati naknade za gotovinske predujmove, naknade za zakašnjenje itd.



Kreditne kartice s trenutnim odobrenjem namijenjene su uglavnom ljudima s izvrsnom kreditnom sposobnošću. Dakle, ako imate potrebnu kreditnu sposobnost, postoji dobra šansa da će vam kartica odmah biti odobrena, no ako vaša kreditna sposobnost predstavlja rizik, očekujte odgodu. Ako vaša kreditna sposobnost zadovoljava uvjete za određene kreditne kartice, zajmodavac će vam vjerojatno dati priliku, ali ako je vaša kreditna sposobnost loša, nemojte očekivati trenutnu kreditnu karticu.

Vaše najbolje šanse za razumijevanje i podnošenje zahtjeva za kreditne kartice je da ih temeljito istražite. Upotrijebite internet gdje možete brzo usporediti i istražiti ponude i locirati pružatelje kartica, kreditne kartice s trenutnim odobrenjem i više!

Nagrade studentskih kreditnih kartica

Način da pomognete u izgradnji svijetle budućnosti je da proširite svoje obrazovanje u ustanovu višeg obrazovanja. Istraživanje Ministarstva trgovine SAD-a

Biljke koje nametnici ne vole

Nametnik buhač najvjerojatnije neće prići vašim biljkama ako u njihovoj blizini imate posađen pelin, metvicu, salatu i žutilovku u cvatu.