HEKLANJE

Internet kao izvor zarade

TEMU APP 100 E KUPON

Internet je medij koji je sa svojom pojavom, donio brojne pogodnosti. Od velikoj broja pogodnosti korištenja interneta, jedna je od njih i zarada koja je na internetu vrlo česta i laka. Postoje brojne mogućnosti za zaradu na internetu. Ovakav vid zarade, koristi gotovo svaki drugi čovjek u svijetu. Statistiku o korištenju internet zarada u Hrvatskoj još uvijek nema, međutim vjerujemo da je i kod nas to vrlo zastupljeno. Na internetu postoji veliki broj stranica, na kojima možete raditi i samim time zaraditi na internetu. Na internetu gotovo svakodnevno provodimo barem nekoliko sati, tako da bi bilo šteta ne iskoristiti sve blagodati ovoga medija. Međutim, kod internet zarade postoji jedna loša strana a to je nestabilnost. Neki od glavnih uvjeta zarade na internetu je kreativnost i velika sposobnost prilagođavanja. Jedna od najlakših načina zarade na internetu je uključivanje u Google AdSense program. To je posao koji može raditi bilo koji laik, jer sve što trebate je kopirati mali komadić koda kojeg zalijepite na vašu web stranicu ili blog i to je to. Ukoliko ste početnik i nemate nekog predznanja u ozbiljnijim poslovima, ovakav posao bi za vas bio izrazito dobar. Nikada, poslove na internetu nemojte smatrati primarnim, već kao neku vrstu dodatne zarade.
Cijeli sustav PPC ili paid per click se temelji na ovakvom poslovanju. Na usluzi YouTube i pomoću suradnje sa ovom stranicom, možete zaraditi, naravno za to morate imati jako dobru ideju i puno pregleda vaših video uradaka. YouTube je izrastao u poslovnog giganta čiji sadržaj određuju sami korisnici. Danas neki od korisnika YouTubea zarađuju putem ovog giganta. Portali poput Elance, Freelancer, oDesk i mnogi drugi portali nude veliku mogućnost da si pronađete dodatnu zaradu putem interneta. Na takvim portalima, morate se registrirati, napraviti svoj profil, odrediti poslove koje želite raditi, dati do znanja poslodavcima u kojim ste poslovima stručni, i da prijavljivati se za određene poslove. Svaki od takvih portala, od vaše zarade uzima neki postotak i na takav način funkcioniraju. Da biste bili konkurentni na takvim portalima, vrlo je bitno da znate barem jedan svjetski jezik. Najčešće je to engleski kojim se morate znati služiti kako biste mogli konkurirati odrađenim poslovima. Google je također osmislio jedan od vidova dodatne zarade na internetu.
Honorar ili dodatna zarada ovisi o vama, vašoj sposobnosti, stručnosti i vremenu koje možete uložiti u određeni posao. Ovdje ne postoji zarada preko noći, a i rijetki su se uspjeti obogatiti na ovakav način. Jedna stvar je istinita a to je da na ovakav način zarade, možete poboljšati svoje financijsko stanje kroz ovakav vid dodatne zarade. Ukoliko imate web stranicu uvijek možete ponuditi oglašavanje na vašoj web stranici i na takav način osigurati si neku (ponekad malu) zaradu. Ovo su samo neki od trikova kako možete dodatno zaraditi na internetu. Uvijek možete zaraditi na internetu, samo je vrlo važno da ste prilagodljivi, sposobni i da imate barem nekoliko sati slobodnog vremena. Kod nas još uvijek ne postoje portali na kojima možete zaraditi. Portali o kojima smo govorili se nalaze u zapadnim zemljama, pa je zato vrlo važno da znate engleski jezik jer bez njega ćete vrlo teško uspjeti zaraditi. Ovo je svakako prilika za dodatnim vidom zarade, koji možete iskoristiti i osigurati si bolje financijsko stanje.

Opatijska Rivijera – Ika

Ika je malo naselje na zapadnoj obali Kvarnerskog zaljeva. Zanimljivo je primijetiti kako je naziv ovog mjesta često spominjan u