HEKLANJE

Internet Posao sa Micro-Niche Stranicama (2 Dio)

TEMU APP 100 E KUPON

Internet Posao – Izbor Kompanije
Internet Zarada sa Micro Niche BlogomPri izboru proizvoda za vaš Internet posao nećete potrošiti mnogo vremena. Potrebno je odabrati minimalno 8 proizvoda po jednoj domeni a za to će vam trebati otprilike 1 sat.
Bilo bi poželjno da si izradite jednu tablicu gdje možete upisivati naslov proizvoda, affiliate link, ključne riječi i URL proizvoda. Sada se možda pitate gdje da pronađete te proizvode. Možete ih potražiti na nekoliko mjesta a ja ću spomenuti 3 najpoznatije kompanije na kojima možete naći sve što trebate za vaš Internet posao.
Amazon: Amazon je odličan jer većina ljudi koja dođe na njihove stranice osim što kupe proizvod koji ste vi nudili, kupe još nekoliko a vi zaradite proviziju od svakog proizvoda pa se tako vaša Internet zarada poveća. Nažalost Amazon ima i negativnih stvari za vaš Internet posao, cookie se pamti samo 24 sata. Što to znači? To znači da nakon 24 sata taj isti posjetilac može doći na Amazon i kupiti neki proizvod ali vi više nećete dobiti nikakvu proviziju.
eBay: Ponuditi proizvode sa eBay je dobro iz 2 razloga: prvi je što njihovo praćenje cookie traje 7 dana, a drugi razlog je što će te dobiti jednokratnu nagradu ako dovedete posjetioca koji će se prvi puta registrirati na eBay.
CommissionJunction: CJ je odličan jer je na njemu bolji postotak zarade nego na Amazon i eBay. Negativna stvar je što vam treba mnogo više vremena kako bi pronašli dobru kompaniju i dobre proizvode za ponuditi.
Sad znate gdje trebate tražiti proizvode, znate da ih je potrebno 8-10 na jednom WP blogu i znate da svi ti proizvodi moraju pripadati istoj kategoriji.
Internet Posao – Izbor Proizvoda
Za vaš Internet posao je najbolje tražiti proizvode na Amazon. To vam savjetujem zato jer na Amazon-u možete vidjeti što su sami kupci rekli o nekom proizvodu.
Što trebate gledati kod izbora proizvoda:
da ima dobar rejting (min. 4 zvjezdice)
da je mnogo kupaca pohvalilo taj proizvod
da ga je teško naći osim putem Internetada
da nije nešto od elektronike jer novi modeli nastaju tolikom brzinom da kad vaš blog dođe među TOP10, taj elektronički proizvod će zastarjeti
Na Amazon-u imaju vrlo dobar izbor sortiran po cijeni, rejtingu kupaca, najprodavaniji itd.
Da bi vaš Internet posao bio što bolji potrebno je izabrati proizvode koji su skuplji od $100 iako možete ponuditi i jeftinije ako se jako dobro prodaju. To vam govorim zato jer je na Amazon-u provizija koju će te dobiti samo 4% od cijene osim ako ne prodate više od 35 proizvoda mjesečno, tada će vaša provizija narasti na 6,5%.
Obratite pozornost na ime proizvoda jer neki proizvodi imaju zaista dugačko ime. Za primjer ću uzeti jedan usisivač: „Hoover WindTunnel T-Series Rewind Upright Vacuum, Bagless, UH70120“. Ako proizvod ima dugačko ime kao na ovom primjeru na vama je da odlučite što želite koristiti kao svoj naslov prilikom pisanja svog opisa. Možete napisati puno ime ili ga skratiti kao npr. „Hoover UH70120“ i u vašem sadržaju koji pišete možete koristiti fraze kao što su “Hoover UH70120 cijena”, “Hoover UH70120 opis” itd.
To vam govorim zato jer će posjetioc koji traži taj proizvod putem tražilice u više slučajeva upisati „Hoover UH70120“ umjesto njegovog punog imena „Hoover WindTunnel T-Series Rewind Upright Vacuum, Bagless, UH70120“.
Na kraju ću vam još reći da ne koristite Google Keyword Tools (ili neki drugi) kako bi pronašli koliko je neki proizvod tražen jer je broj pretrage za neki proizvod premalen i takvi alati vam neće ništa pokazati. Obratite pažnju koliko je taj proizvod popularan i koliko je tražen na Amazon-u jer ako se tamo dobro prodaje, taj proizvod je odličan i za vaš Internet posao.

Kreditne ocjene i kreditne kartice

Kreditne ocjene ili kreditni rezultat evidencija je obrasca potrošnje osobe u vezi s kreditnim karticama i načinima otplate. Financijske institucije,