HEKLANJE

Internet Zarada sa Micro-Niche Stranicama (3 Dio)

TEMU APP 100 E KUPON

Ovo je treči post u kategoriji Internet Zarada – Micro-Niche Stranice i u njemu ću govoriti o pisanju sadržaja. Najbolja stvar u ovoj vrsti stranica je da nemorate previše razmišljati kako pisati. Potrebno je pronaći nekoliko stranica koje su među TOP10 i pročitati što one pišu o proizvodu o kojem vi pišete i nakon toga napisati članak svojim riječima.
Kako bi Internet zarada bila što bolja nesmijete zaboraviti da ne pišete taj tekst samo da bi bio unikatan već da bi posjetilac dobio svu pomoć koja mu je potrebna kako bi kupio taj proizvod.
Potrebno je napisati sve potrebne informacije o proizvodu u jednom postu kako bi posjetilac uštedio svoje vrijeme tj. da više nemora tražiti informacije na drugom mjestu.
Zapamtite da većina ljudi skenira stranice kad traže nešto na Internetu i ne čitaju sav sadržaj dok ne dođu do dijela koji ih zanima a to je recenzija proizvoda.
Da bi se posjetioci lakše snalazili morate svoj sadržaj podijeliti u sekcije:
1. Pregled Proizvoda
2. Specifikacije
3. Dobre Osobine
4. Loše Osobine
5. Što kažu kupci o tom proizvodu
6. Cjelokupna Ocjena
Prilikom opisivanja proizvoda nemojte previše koristiti tehničke riječi i pokušajte dodati i svoje mišljenje o proizvodu.
Internet Zarada sa Micro-Niche Stranicama – Smjernice za Pisanje
Pokušajte imati najmanje 800 riječi u tekstu za svaki proizvod koji nudite
Jednostavni tekst linkovi su najbolji za dovođenje posjetioca na prodajnu stranicu proizvoda – hyperlink sa imenom proizvoda i nemojte se ustručavati, recite posjetiocima da kliknu na njih kako bi došli na prodajnu stranicu
Stavite Hyperlink na slike proizvoda
Tehničke stvari
Internet Zarada Micro NicheZa Internet zaradu sa ovom vrstom stranica je najbolje koristiti WordPress blog jer je vrlo jednostavan za instalirati, podesiti, promijeniti temu bloga i ima mnogo dodataka (plugin-a) koji će vam pojednostaviti mnoge radnje. Najbolje je da za početak koristite besplatne teme koje imaju 2 stupca, jedan za tekst i jedan za sidebar gdje možete staviti kategorije, ime postova, video, reklamu i dr.
Nakon što vam vaša Internet zarada krene i počnete zarađivati, možete koristiti i Premium teme kao npr. Affiliate teme, WordPress Review teme i sl.
Internet Zarada sa WordPress – Dodaci Koje ja Koristim i Preporučam
All in One SEO
Sexy Bookmarks
Easy Privacy Policy
Featured Content Gallery
Akismet
Google Sitemap Generator
On-Page Optimizacija
Opet dolazimo na ovu već dosadnu temu ali moramo jer je SEO optimizacija vrlo važna ako želimo da nam Internet zarada bude uspješna. Neke ključne riječi nemaju veliku konkurenciju i vaš blog će doći na vrh samo zato jer imate dobro optimiziran tekst koji ste napisali.
Evo što morate imati da bi on-page optimizacija bila uspješna:
Gustoća ključnih riječi u tekstu mora biti između 2-4%
Morate koristiti različite fraze ključnih riječi. Već sam govorio o tome i naveo primjer za usisivač pa ću sada opet ponoviti kako bi imali bolju viziju: Ako ste u naslov upisali „Hoover XYZ123“ i to vam je glavna ključna riječ, morate u tekstu imati i ključne riječi (fraze) kao što su “Hoover XYZ123 price”, “Hoover XYZ123 specifications”, “Hoover XYZ123 features” i sl. (primjeri su na Engleskom jer pretpostavljam da će i vaš blog biti na tom jeziku)
Morate koristiti te ključne riječi i fraze u h1, h2 i h3 tagovima kao naslov i podnaslovi.
Obavezno upotrijebite ključne riječi u prvoj i zadnjoj rečenici teksta koji pišete.
Morate imati jedan izlazni link prema relevantnoj stranici koja govori o tom proizvodu. Ja osobno volim staviti link prema Wikipediji i taj link nemora biti rel=”nofollow” kao svi ostali linkovi prema eBay, Amazon i ostalim prodajnim stranicama.
Sve slike koje stavite na svoje stranice moraju imati ključne riječi u „Alt“ tagu a poželjno je da i naziv slike ima ključne riječi.
Nikako nemojte zaboraviti upisati naslov, kratak opis i ključne riječi u „All in one SEO“.
Za naslov upišite naslov posta, kao kratak sadržaj upišite nešto što će privući posjetitelje i nemojte zaboraviti ključne riječi u tom tekstu a u polje ključne riječi upišite sve ključne riječi i fraze koje ste upotrebljavali u postu.
Morate imati linkove sa anchor tekstom prema vašoj početnoj stranici i prema ostalim stranicama na vašem blogu gdje se spominju iste ključne riječi.
To su najvažnije stvari na koje morate paziti kod on-page optimizacije. Nije ništa komplicirano a može vam itekako pomoći u vašoj Internet zaradi.
Još vam samo mogu reći da tražilice vole blogove koji redovito nadopunjuju svoj sadržaj pa pokušajte napisati bar 2 posta tjedno i Google će vas obožavati a Internet zarada će biti mnogo veća.

Poslovne mogućnosti na internetu

Nezaposlenost i nedovoljna zaposlenost sve su veći problemi čak iu razvijenim zemljama poput Sjedinjenih Država. Jedan od glavnih uzroka nezaposlenosti