HEKLANJE

iPhone, ima li mana ovaj pametni telefon?

IPhone je prije svega smart (pametan) mobitel, postao je nažalost san svakoga i svi misle da je skroz najbolji i da je naprosto savršen. Zašto i ne kad je taj mobitel zapravo video kamera, prijenosni media player, može slat e-poštu i pretraživat web stranice. Ima razne aplikacije i svaki noviji Iphone je sve bolji od najboljeg prethodnog modela. Jednostavno je smart mobitel. Do sada su objavljene četiri generacije iPhone modela, sva izdana uz jednu od četiri glavne verzije iOS (prijašnjeg iPhone OS) sistema.

Jedan od njih je iPhone 3G, iPhone 3GS te IPhone 4. Kao i svaki mobitel i Iphone ima svoje prednosti i nedostatke. Pa krenimo i zaboravimo da svi kažu da nam ode sluh i vid zbog mobitela.



Mane su: Nema flash podrške (Safari Mobile) pa slaba antena za prijem (iPhone 4) isto tako i strog aplikacijski razvojni standard za programere te skoro svaku aplikaciju morate kupiti za razliku od drugih telefona koji imaju besplatne aplikacije. Da ne pričamo kako nije otporan na metke, vodu, udarce i slično.

Prednosti su što je jednostavan i svako može raditi sa njim. Sučelje je klasično, jako zgodan izgled ima i svako se može naučiti na njega, velika je rezolucija, dobra kamera te kvalitetne aplikacije.

Svako ima pravo odlučiti kakav će mobitel. Ali eto nema savršenog mobitela nigdje pa makar bio i pametan ali svako odlučuje za sebe kad se zbroje mane i prednosti mobitel je uvijek bio izložen jakoj medijskoj pažnji te je postao popularan među svim uzrastima. Kada želite biti in, makar vas to koštalo 500 eura brzo ćete zaboraviti na nedostatke ovog mobitela. Kupite rukavice za touch screen.

Što je ekoznak?

Ekoznak se koristi pri označavanju, reklamiranju i prezentiranju proizvoda koji udovoljavaju odredbama Zakona o ekološkoj proizvodnji i označavanju ekoloških proizvoda.

Jeste li karika koja nedostaje

Ako ste na mjestu gdje želite povećati količinu relevantnog internetskog prometa za svoje poslovanje, na mjestu ste gdje možete razmisliti

Mogućnosti kućne franšize

Potencijalni primatelji franšize koji traže poslovnu priliku od koje se može pobjeći nikada nisu imali tako veliki izbor. Davatelji franšize