HEKLANJE

IS Clinical Active Serum – obnavlja oštećenu kožu

TEMU APP 100 E KUPON

IS Clinical Active Serum može se smatrati jednim od najboljih lijekova za kožu. IS Clinical Active Serum formuliran je za brzo smanjenje i borbu protiv znakova starenja te za popravak oštećene kože ljuštenjem mrtvih stanica kože i poticanjem proizvodnje kolagena. IS Clinical Active Serum također može pomoći u kontroli i sprječavanju izbijanja kože te smanjuje začepljenje sebuma i mitesere. IS Clinical Active Serum je intenzivni aktivni serum koji je dizajniran za smanjivanje finih linija, bora i smanjenje veličine pora. IS Clinical Active Serum potiče proizvodnju kolagena za poboljšanje hidratacije kože i borbu protiv akni.

Odmah nakon nanošenja IS Clinical Active Seruma, koža će izgledati i biti glatka. Iako za kupnju proizvoda IS Clinical nije potreban recept, preporuča se dobiti stručnu pomoć koja će vam pomoći u odabiru proizvoda koji najbolje odgovaraju vašim individualnim potrebama za njegu kože.
IS Clinical Serum revolucionarni je serum koji je među prvima kombinirao anti-aging 15% vitamina C, hidratantnu 0,5% hijaluronsku kiselinu, posvjetljujuću 1% arbutin, pentapeptidnu aminokiselinu, kontrolu akni i posvjetljivanje 1% kojičnu kiselinu, obnavljajuću 1% Vitamin B5, centella asiatica i protuupalni cink sulfat. IS Clinical C-15 serum napravljen je tako da se brzo upija i ne sadrži masnoće, a koži daje 15% stabilizirane L-askorbinske kiseline.



Clinical Active Serum pomaže smanjiti fine linije i bore, kontrolira akne i ujednačava pigmentaciju kože. IS ACTIVE SERUM podržavaju vodeći liječnici i stručnjaci. IS Active Serum može dati izvanredne rezultate u nevjerojatno kratkom vremenskom razdoblju. IS Active Serum posebno je dizajniran za poticanje prirodnog procesa eksfolijacije, otkrivajući zdraviji sloj kože koji se nalazi ispod kože. Površinska oštećenja kože uzrokovana onečišćenjem, suncem i drugim čimbenicima koji oštećuju kožu poništavaju se učincima IS Clinical Active Seruma. Kada koristite IS Clinical Active Serum, toplo se savjetuje da preko njega koristite HydraCool.

Stručni farmakolozi, liječnici i voditelji njege kože IS Clinicala rade zajedno na dizajniranju i stvaranju proizvoda koji donose brza i sigurna dugotrajna poboljšanja teksture kože, izgleda i cjelokupnog integriteta.