HEKLANJE

Iskorištavanje nagrada za kreditnu karticu American Express AIR MILES

TEMU APP 100 E KUPON

Godine 1997. American Express Canada sklopio je ugovor s programom nagrađivanja AIR MILES za lansiranje American Express AIR MILES kreditne kartice isključivo za kanadske građane. Osam godina kasnije, 2005., potpisan je neobjavljen rok trajanja višegodišnjeg ugovora kojim se produžuje partnerstvo između American Expressa i AIR MILES-a.
American Express Kanada priznaje da je shema nagrađivanja AIR MILES na American Express AIR MILES kreditnoj kartici značajno pridonijela širenju baze članstva Amexa u zemlji. Tvrtka je čak dodala u izjavi za javnost da je povezanost s programima vjernosti, kao što je program kreditnih kartica American Express AIR MILES, nužna da bi proizvod kreditne kartice bio konkurentan i da bi se mogao probiti na tržište kreditnih kartica u Kanadi. Ovo je zapažanje izvedeno iz rezultata ankete od 1000 Kanađana, gdje je jedan od nalaza ankete pokazao da je blizu 50 posto svih Kanađana članovi nekog oblika programa nagrađivanja.

Samo korištenjem vaše American Express AIR MILES kreditne kartice za dobrotvorne donacije, kupnju slobodnog vremena i zabave, usluga i pretplate, robe, darovnih kartica i certifikata, putovanja, glazbenih CD-ova, DVD-ova s filmovima i još mnogo toga kod sudjelujućih sponzora, zaradit ćete vaše nagradne milje po stopi od jednog boda za svakih petnaest ili dvadeset dolara, ovisno o vašoj American Express AIR MILES kreditnoj kartici.



Ne postoji ograničenje broja nagradnih milja koje možete prikupiti ili iskoristiti putem svoje American Express AIR MILES kreditne kartice. Vi birate između četiri različite vrste American Express AIR MILES ponuda nagrađivanja kreditnom karticom, naime, Ispis ponude, Kliknite ponudu, Ponuda u trgovini i Ponuda natjecanja. Ispisom ponude možete ispisati ponudu objavljenu na web stranici sponzora. Tada možete uzeti ispisani kupon kada kupujete u trgovini Sponzora kako biste dobili bonus ponudu.

Možda ćete htjeti iskoristiti bonus ponudu sponzora za vlasnike kreditne kartice American Express AIR MILES koja se nalazi na njihovim web stranicama putem klika na ponudu. Ova vrsta ponude može se iskoristiti samo putem online kupovine, tako da ne morate posjećivati njihove fizičke trgovine. Ponuda u trgovini, s druge strane, može se iskoristiti samo na lokaciji Sponzora. Ne morate ništa kupiti na svojoj American Express AIR MILES kreditnoj kartici od Sponzora da biste primili svoj bonus; morate samo posjetiti lokaciju kako biste ga zaradili. Ponude natjecanja su ona natjecanja koja nude sponzori u kojima imate priliku osvojiti neke stavke uključujući bonus milje.

Kada želite iskoristiti nagradne milje koje ste zaradili na svojoj American Express AIR MILES kreditnoj kartici za stavku koja vam se sviđa, ali vam nedostaje nekoliko stotina bodova za stavku, još uvijek imate priliku iskoristiti nagradu. Možete zapravo kupiti, koristeći svoju American Express AIR MILES kreditnu karticu, nedostajuće nagradne milje pod uvjetom da one neće premašiti polovicu ukupnih nagradnih milja potrebnih za predmet. Za svaku nagradnu milju morat ćete platiti trideset centi plus bruto porez na promet. Ova je shema dostupna za sve nagrade. Međutim, imajte na umu da ne možete tražiti povrat gotovine nakon što kupite dodatne nagradne milje, bez obzira na to je li transakcija izvršena na vašoj American Express AIR MILES kreditnoj kartici ili ne.