HEKLANJE

Iskoristite svoju Cash Back karticu na najbolji način

Kartica za povrat novca izvrstan je način da zaradite nešto novca na proizvodima koje inače kupujete. Ove vrste kreditnih kartica s popustom su izvrsne za ljude koji uvijek odmah otplaćuju svoj saldo svakog mjeseca umjesto da imaju saldo.

U biti, ono što kartica za povrat gotovine čini je da vam omogućuje da zaradite novac dok trošite novac. Primate postotak koji vam se vraća mjesečno ili godišnje, u skladu s uvjetima vaše kartičarske kuće. Većinu vremena popusti na kreditne kartice koje možete zaraditi iznose oko 0,5% do 2%, opet prema vašoj kartičnoj tvrtki. Možda čak otkrijete da istom kreditnom karticom možete zaraditi 1% na neke kupnje i 2% na druge kupnje.



Razlog zbog kojeg morate otplatiti svoj saldo svaki mjesec je taj što novac koji zaradite može progutati kamatama koje plaćate na saldo. Kartica s povratom gotovine obično ima veći APR od obične kartice, tako da se sav zarađeni novac može upotrijebiti za plaćanje kamata i tada nećete zaraditi onoliko koliko biste mogli.

Ako želite zaraditi na svojim kupnjama, nemojte ni prebacivati stanje na svoju karticu za povrat novca. Ako to učinite, sva će plaćanja ići na iznos novca koji ste prebacili umjesto na nove kupnje. Tada ćete ponovno izgubiti dragocjeni novac koji ste zaradili.

Provjerite svaku od rabatnih kreditnih kartica kako biste bili sigurni da se kartica može koristiti u vašim omiljenim trgovinama za kupnju artikala koje inače kupujete. Ako ne, naći ćete se u trgovinama u kojima ne kupujete samo kako biste pokušali zaraditi nešto novca. Najbolji način da se prijavite za karticu za povrat gotovine je pronaći onu koja odgovara vašem životnom stilu, s vašim omiljenim trgovinama, visokim postotkom povrata i, naravno, ako je uopće moguće, s niskim APR-om.

Kartica za povrat gotovine može biti sjajna ako otplaćujete saldo svaki mjesec bez greške, zapamtite da možete biti isplaćeni mjesečno ako ne dugujete novac tvrtki koja je izdala kreditnu karticu, a nikada za prijenos salda osim ako ga ne možete platiti isključite odmah. Ako slijedite ova jednostavna pravila, zarađivat ćete novac dok trošite – kakav sjajan koncept. Možda čak zaradite dovoljno novca za odmor kakav ste oduvijek željeli. Međutim, također morate imati na umu da ne kupujete artikle samo da biste zaradili novac natrag sa svojom karticom za povrat gotovine, zaduživanje i nemogućnost otplaćivanja duga neće staviti novac u vaš džep. Jedini koji će tada imati koristi bit će kartičarska kuća.

Upotrijebite svoju karticu za povrat gotovine kada je to potrebno i kupujte kao i obično i moći ćete iskoristiti potencijalno zgodne prednosti rabatnih kreditnih kartica.

Povećanje grudi: izbor

Povećanje grudi potvrđuje identitet osobe koja se podvrgava takvoj operaciji. Potvrđuje tko su oni sami sebi, a zauzvrat i onima