HEKLANJE

Izbjegavanje visokih kamata

Kreditne kartice za česte putnike jedinstven su način na koji potrošači mogu nagraditi sebe dok troše novac.

Postoji, međutim, visoka cijena koju treba platiti za trošenje dok se zarađuje – prosječne kamate iznose 16,99 posto na salda zračne kilometraže na kreditnoj kartici.



Dok potrošači traže alternativne izbore za upravljanje dugom, počinje neizbježna potraga za prijenosom stanja s niskom stopom. Inovativne tvrtke kao što je E
Za poduzetnike početnike koji imaju nevjerojatno težak period prikupljanja kapitala za svoj projekt, posuđivanje uz poslovne kreditne kartice postaje vrlo realno iskušenje; a ponekad je to jedina odmah dostupna opcija. Upozorenje je da ako ne upravljate mudro svojim poslovnim kreditnim karticama, možete završiti neuspješno u pothvatu koji ste dugo željeli uspostaviti. Bez odgovarajućeg upravljanja, dugovi koje netko napravi od poslovnih kreditnih kartica jednostavno će se gomilati.

Poslovne kreditne kartice nedvojbeno su vrlo praktične za korištenje. U trenutku kada dobijete odobrenje za poslovne kreditne kartice, dobivate zajamčenu kreditnu liniju koju možete koristiti doslovno bilo gdje, kad god vam zatreba. Unatoč tome što nemate gotovinu, možete kupiti ono što vam je potrebno za posao svojom poslovnom kreditnom karticom. Pogodnost koju pružaju poslovne kreditne kartice također može biti zamka; a za neopreznog korisnika poslovne kreditne kartice mogu biti opasne.

Znajući da poslovne kreditne kartice mogu biti opasne ne znači reći da ne biste trebali pribjeći korištenju poslovnih kreditnih kartica kako biste podupirali svoje poslovanje. Ključna stvar u minimiziranju opasnosti je mudro korištenje poslovne kreditne kartice ili njezino korištenje unutar granica.

Možda ste previše uzbuđeni zbog novog posla i zanesete se zaradom više novca i boljim životom. Ali čekaj! Jeste li ikada razmišljali o svojim rezervnim opcijama ako stvari ne budu funkcionirale onako kako ste očekivali? Upamtite da podnošenje zahtjeva za bankrot više nije privlačna opcija; nedavno su izmijenjeni stečajni zakoni i sada je dužnicima teže pobjeći vjerovnicima na ovaj način.

Postoji način da se izbjegne dužnička zamka. Trebali biste pratiti kupnje koje naplaćujete sa svoje poslovne kreditne kartice — što možete jednostavno učiniti prijavom na svoj račun na web stranici izdavatelja poslovne kreditne kartice. Tada biste trebali unaprijed razraditi svoj plan plaćanja procjenom mjesečnog novčanog toka i pomoću te brojke izračunati koliko si možete priuštiti da platite dug na svojoj poslovnoj kreditnoj kartici. Otplatite cjelokupno stanje poslovne kreditne kartice onoliko često koliko si to možete priuštiti. Ako se to pokaže teškim za učiniti, pokušajte platiti više od minimalne potrebne uplate za svaki mjesec. To je jedini način na koji možete biti ispred financijskih troškova i vrlo bolnog zalogaja naknada za zakašnjela plaćanja i zadanih APR-ova. Osim ako već niste dogovorili uklanjanje osobnog jamstva koje ste potpisali u korist svoje tvrtke, sve što se dogodi s računom poslovne kreditne kartice imat će posljedice na vaše osobno kreditno izvješće.

Neophodno je – i zaista poučno – da uspoređujete cijene trendova u poslovnim kreditnim karticama. Morate se educirati o tome kako možete učinkovito koristiti float period za kupnje, naknade za gotovinske predujmove i zakašnjela plaćanja, naknade za prekoračenje kreditnog limita, naknade za prijenos stanja i kazne za zakašnjela plaćanja. Zatim, tu su i godišnje naknade: neke poslovne kreditne kartice naplaćuju godišnje naknade, dok druge ne. Mnogo je informacija o poslovnim kreditnim karticama na velikom broju web stranica posvećenih toj temi. Dobro upravljajte svojim poslovnim kreditnim karticama i one će vam pomoći u financiranju vašeg poslovanja.

Jaco Pastorius

Jedan od zacijelo najvećih uzora mnogim basistima jest i Jaco Pastorius, Sjevernoameričanin, bljedoliki momak s Floride, iz Fort Lauderdalea. Živio

Affiliate vodič do uspjeha

Partnerski rad je nagrađivana profesija rada kod kuće. Postoje stotine tvrtki i malih tvrtki koje će vam platiti proviziju za