HEKLANJE

Izgradite svoju tvrtku (na maloj uzici)

Zajmovi za vjenčanje također su vrsta osobnih zajmova. Dan vjenčanja je najvažniji dan u svačijem životu. Zajam za vjenčanje može ga učiniti vrlo posebnim. Ako zovete sve svoje prijatelje i rodbinu, onda morate prirediti veliku zabavu. Možete odabrati odgovarajući kredit iz niza ponuđenih kredita. Pročitajte članak kako biste saznali više o kreditima dostupnim na britanskom tržištu kredita…

Kreditni odnosi u društvenom sustavu tvore zamršenu mrežu koja se proteže kroz financijsko okruženje zajednice.



U prvom slučaju zajam se brzo odobrava zbog posebnih zahtjeva zajmoprimca. Zajmoprimci, u nekoliko slučajeva hitno trebaju zajam.

Konsolidacijski zajmovi omogućuju vam konsolidaciju mjesečnih otplata prema nekoliko vjerovnika u jednu, veću mjesečnu otplatu.

Izgradite svoju tvrtku (na mala vrata): zaposlite pripravnika na fakultetu

Pokretanje novog pothvata ili posla može biti jedno od najuzbudljivijih razdoblja u vašem životu. Također može biti jedan od najstresnijih. U prvim mjesecima ili čak prvim godinama vašeg poslovanja, novčani tok često nije onakav kakav biste željeli da bude. Ako ste samostalni poduzetnik, nosite mnogo šešira – zapravo, vjerojatno ih sve nosite.

Ne samo da prodajete svoj proizvod ili uslugu, vi ih reklamirate, vodite računovodstvo, plaćate račune, javljate se na telefone, dizajnirate i ažurirate svoju web stranicu te pripremate i šaljete poštu. I, svakako za vaš vlastiti posao, lako možete smisliti deset ili petnaest dodatnih zadataka koje treba obaviti uz ove. U prvim danima vašeg pokretanja, mnogi, ako ne i većina ovih zadataka izgledaju izvedivi. No, nakon što počnete s prodajom ili kada javni interes za vaš posao počne rasti, nošenje svih šešira postaje nemoguće, frustrirajuće i vrlo stresno. Jedno brzo i jednostavno rješenje je zaposliti pripravnika – pripravnika na fakultetu. Tijekom svoje korporativne karijere u financijama, godinama sam koristio mnoge pripravnike na koledžu. Ne samo da su bili marljivi, odgovorni i jedni od najboljih zaposlenika, bili su željni učenja i davanja ideja. Moji pripravnici bili su pouzdani i mnogi od njih su se zaposlili kao redovni zaposlenici nakon što su završili fakultet.

Uz sve više i više studenata koji odlučuju pokrenuti vlastiti posao umjesto da rade za druge, prilika iz prve ruke za rad u novoosnovanoj tvrtki, poput vaše, mogla bi biti upravo ono što traže. Dakle, kako možete pronaći pripravnika koji će biti pravi za vas i vaše poslovanje?

Jednostavni koraci za zapošljavanje pripravnika



1. Što trebam učiniti? Što pripravnik može učiniti? Jedna od prvih stvari koje trebate učiniti je uzeti čisti list papira i početi zapisivati sve zadatke koje obavljate u svom poslu – mislim sve. Zatim odlučite koje zadatke apsolutno trebate obaviti sami, a koje biste mogli dodijeliti pripravniku. Tipični zadaci koje radite mogu uključivati:

Jedna od najvećih pritužbi koje kupci imaju protiv tvrtki, velikih i malih, je “LOŠA USLUGA ZA KORISNIKE”.

Svi smo imali iskustvo da ostanemo visjeti na telefonu dok samo pokušavamo dobiti neke jednostavne informacije ili čekamo da čujemo glas osobe uživo koja može odgovoriti na nekoliko pitanja. Nedavno sam radnim danom nazvao američku poštu da vidim mogu li dobiti neke informacije o slanju paketa u Ujedinjeno Kraljevstvo. Vjerovali ili ne, dobio sam poruku govorne pošte u kojoj mi se govori da ostavim svoje ime i telefonski broj i neki nazvao bi me natrag.



NISAM MOGAO VJEROVATI! Bio sam izvan sebe, zapanjen! Želiš mi reći da si gigantska operacija poput poštanske službe SAD-a ne može priuštiti zapošljavanje dovoljno ljudi da se javljaju na telefone redovnim radnim danom!

Prije nekoliko tjedana naručio sam neke informacije od male tvrtke za narudžbu poštom. Podaci o narudžbi su rekli da će moja narudžba biti odgođena ako pošaljem ček dok se ček ne podmiri. Pa sam poslao gotovinu (16,00 USD). Još tri tjedna nisam dobio narudžbu. Kad sam dobio narudžbu, bile su samo tri stranice informacija, ne znam kako vi to vidite, ali ja to zovem lošom korisničkom službom.

U ČEMU JE PROBLEM?



Zašto se čini da postoji toliko mnogo tvrtki koje nemaju pojma o tome kako usluživati svoje klijente? Zašto velike tvrtke kao što su zrakoplovne kompanije, hoteli, tvrtke za iznajmljivanje automobila itd. tjeraju klijente da skaču kroz obruče samo da bi koristili njihove usluge?

Možda su neke tvrtke toliko narasle da misle da javnost nema izbora nego poslovati s njima. Bez obzira na razloge, loša usluga korisnicima je loša za posao.

Mogao bih nastaviti davati primjere svojih iskustava loše korisničke usluge. Ali siguran sam da biste i vi mogli ispričati svoje priče o lošoj korisničkoj službi.

Poanta je u tome da kada potrošimo svoj novac za kupnju proizvoda ili usluge, svi osjećamo da bi naš posao trebao biti cijenjen. U većini slučajeva, kada dobijemo lošu korisničku uslugu, jednostavno prebacimo posao negdje drugdje.

PRUŽITE VAŠIM KLIJENTIMA USLUGU KAKVU ZASLUŽUJU

Mali poduzetnik mora učiniti sve što je moguće kako bi stekao prednost koja će mu pomoći da stekne lojalne kupce.

Ponuda vašim klijentima usluge “RED CARPET” pomoći će vam da osigurate trajan, profitabilan odnos s vašim klijentima. Ponuda izvrsne korisničke usluge mogla bi značiti razliku između uspjeha i neuspjeha za vaše poslovanje.

Ovaj bi proces trebao započeti kada se potencijalni kupac raspita o vašem proizvodu ili usluzi. Kada potencijalni kupac želi više informacija o vašem poslovanju, trebali biste se pobrinuti da te informacije budu u njihovim rukama što je prije moguće.

Vaša bi prodajna poruka trebala izgledati profesionalno i biti istinita. Nemojte pogriješiti pretpostavkom da je vaš potencijalni kupac neka vrsta idiota iznoseći nečuvene, nerealne tvrdnje o tome što će vaš proizvod, usluga ili program učiniti za njih. Dajte svojim klijentima sve informacije koje su im potrebne, tako da će točno znati što će dobiti ako kupe vaš proizvod ili se pridruže vašem programu. Pobrinite se da ispunite svako obećanje koje date svojim kupcima.

FORMIRANJE TRAJNOG ODNOSA NAKON PRVE PRODAJE

Ako ste mali trgovac poštom koji posluje izvan svog doma, trebali biste shvatiti da kada vam neka osoba pošalje novac poštom, time vam glasuje povjerenje. Trebali biste pokazati da cijenite njihovo poslovanje pružajući im brzu i učinkovitu uslugu. Uvijek im dajte više od onoga što su očekivali.

Uspostavite liniju komunikacije sa svojim klijentima. Osigurajte im način da vas kontaktiraju telefonom, e-poštom ili faksom. Ostanite u kontaktu sa svojim kupcima tako što ćete ih iznenaditi jeftinim besplatnim darom kao što je kalendar veličine novčanika s nazivom vaše tvrtke. Ili uključite posebnu ponudu. Neka se vaši klijenti osjećaju posebno. Dajte im do znanja da cijenite njihov posao.

Argentinski umak chimichurri

Ekologija potrošnje. Sakrijte kečap i umake spremite u hladnjak, opskrbite se peršinom i dobrim maslinovim uljem i napravite chimichurri …

SOBNA ILI UNUTARNJA VRATA

Kada planiramo gradnju kuće, pokušavamo približno izračunati koliko će nas ona koštati pa tako razmišljamo o cijeni gradilišta, temelja, zidanja,