HEKLANJE

Izrada imenika za razmjenu veza

TEMU APP 100 E KUPON

Postoji velika vrijednost u pravim uzajamnim vezama; međutim, ako ispravno upravljate svojim stranicama s vezama, te vam stranice također mogu donijeti dodatni promet tražilice.

Savjeti za organiziranje imenika za razmjenu veza.



– Osigurajte da vaša glavna stranica s kategorijama direktorija ima poveznicu s vaše glavne stranice.
Važno je da ga tražilice mogu pronaći. Pravilno organizirane stranice s vezama pružit će vam snažne stranice temeljene na ključnim riječima. Ako imate generiranu kartu web-lokacije, uključite i svoj cijeli direktorij. Ne samo da ćete od toga imati koristi, već će i vaš partner za razmjenu linkova dobiti odgovarajuću zaslugu za razmjenu.

– Zadržite svaku temu stranice na vlastitoj stranici.
Grupirajte sva web-mjesta kućnih tvrtki na jednoj stranici, sva sportska web-mjesta na drugoj, sva vlastita web-hostinga itd…

– Neka stranice budu kratke.
Loša je praksa staviti 100++ poveznica na stranicu. U idealnom slučaju maksimalan broj uzajamnih poveznica na jednoj stranici trebao bi biti 20 i povezivati na dodatne stranice prema potrebi.

– Izmijenite svoje meta oznake
Postavite svoje meta oznake tako da odražavaju sadržaj te stranice poveznice

– Uvijek povežite natrag na svoju glavnu stranicu
Na svakoj stranici za razmjenu linkova osigurajte tekstualnu vezu temeljenu na ključnim riječima na vaš glavni URL. Ako netko pronađe vašu web stranicu putem tražilice na temelju stranice iz vašeg imenika, poželjet ćete da posjeti vašu glavnu stranicu 😉 Držite svoju vezu natrag na glavnu stranicu na istaknutom mjestu unutar stranica imenika.

– Držite obrazac za podnošenje kako bi surferi mogli zatražiti razmjenu poveznica
Dostupnost obrasca za uzajamnu razmjenu veza za surfere štedi vam vrijeme u traženju prave uzajamne razmjene veza. Kada se poveznica pošalje za uključivanje u vaš imenik. Pobrinite se da ispunjava prave principe recipročne veze; Neka se svaka razmjena linkova računa!

– Automatizirajte što je više moguće.
Na internetu je besplatno dostupno nekoliko vrlo impresivnih skripti za razmjenu poveznica. Ove vam skripte mogu uštedjeti vrijeme i novac dok gradite svoj imenik za razmjenu veza.



I na kraju….

– Redovito ažurirajte
Neka redovita razmjena poveznica postane dio vaše rutine. Bez obzira imate li vremena za razmjenu nekoliko poveznica dnevno, tjedan ili mjesec dana, prave uzajamne razmjene poveznica koristit će vašoj web stranici godinama koje dolaze.

Najbolja odjeća za putovanje

Prvo i osnovno imamo različite oblike odjeće za putovanje, različiti proizvođači nude veliki spektar odjevnih predmeta od odječe za svakodnevicu