HEKLANJE

Izrada web stranice na jednostavan način

Budući da sam poduzetnik, jedva sam želio staviti svoje pravo na web i pridružiti se zajednici onih koji zarađuju za život na internetu. Jedini problem je bio što nisam imao pojma kako napraviti web stranicu ili strpljenja ili vremena da naučim sav taj kod.

Dakle, što sam učinio? Započeo sam potragu za jednostavnim kreatorom web stranice. Moje razmišljanje je sigurno da je neki ambiciozni poduzetnik već shvatio potencijal zarade graditelja web stranice za “uradi sam” osobu? Kao što vjerojatno možete pogoditi, našao sam jedan. Pa, zapravo, našao sam ih poprilično. Naravno, tada nije bilo ni približno toliko opcija na autocesti s optičkim vlaknima kao danas…pa je moj izbor bio malo ograničen u usporedbi s današnjim tržištem. Bilo je to prije otprilike šest godina, što je brzinom promjene tehnologije moglo biti i ledeno doba.



Odabrao sam i počeo graditi web stranicu. Je li bilo lako? Ne. Zapamtite da sam bio neiskusan i ubrzo sam naučio da nisu svi graditelji web stranica isti. Moj prvi pokušaj definitivno je bio s proizvodom iz kamenog doba u modernom svijetu. Vjerovati da su svi proizvodi, od poznate tvrtke, sigurno kvalitetni bila je moja prva greška. Iako je ova tvrtka nudila nekoliko pristupačnih usluga i kvalitetnih proizvoda, njihov jednostavan alat za izradu web stranica nije bio jedan od njih.

Ponovno sam započeo svoju potragu. Ovaj sam se put, međutim, oslonio na povratne informacije drugih graditelja web stranica poput mene. Stoga pitajte nekoga tko je već bio tamo, učinio je to. Nakon što sam prikupio nekoliko preporuka, krenuo sam isprobati spomenute usluge i na kraju se odlučio za jednu.

Jesam li zadovoljan svojim izborom? Apsolutno! Zapravo sam tako sretan da sam uštedio svoj novac zarađen na webu i kupio partnerski program s tvrtkom. Vidite, upućivao sam toliko ljudi na njihove usluge, da sam se konačno opametio i shvatio da bih mogao i zarađivati od svih tih preporuka… i sada jesam.

Nakon mnogo pokušaja i pogrešaka, naučio sam nekoliko važnih ključeva za online uspjeh i izradu web stranice. Evo nekoliko savjeta koji će vam pomoći da započnete i postavite svoj zahtjev na svjetskoj mreži:

•Ciljajte na svoje tržište. Ne pokušavajte biti web stranica za sve. Pronađite svoju tržišnu nišu i fino prilagodite svoju web-lokaciju.
•Klonite se tamnih boja pozadine i tapeta. Održavajte svoje web mjesto čistim i jednostavnim za navigaciju.
• Dodajte kvalitetan sadržaj. Neka sadržaj vaše web stranice bude svjež i ažuriran.
•Kvalitetne razmjene veza rade. Razmijenite veze s web stranicama koje odgovaraju demografskim podacima vaše stranice. Klonite se farmi veza.

Sada kada imate svoju web stranicu na mreži, marketing i održavanje vaše stranice bit će ključ. Nije kao u filmu “Polje snova – ako ga izgradiš, oni će doći.” Ako ne reklamirate svoju web stranicu, pogodite što? Oni ne dolaze. Tako je jednostavno.

Marketing je tako velika i vruća tema da neću ulaziti u nju u ovom članku, no predlažem da na webu pretražite ključne riječi “marketing web stranice”. Otkrit ćete da postoje milijuni odgovora i beskonačne informacije i rasprave o tome što je najbolje rješenje. Moje iskustvo: jednostavno ne postoji jedno rješenje za ovaj problem jer se internet stalno mijenja i ažurira. Odvojite vrijeme za čitanje i učenje o marketingu svoje tvrtke na mreži i lokalno. Na webu postoji mnogo sjajnih resursa koji vam mogu pomoći da ostanete informirani i ažurirani.



Idealne ponude za kreditne kartice

Za mnoge je ljude traženje najbolje kreditne sposobnosti vrlo težak zadatak. Iako zapravo ne postoji “najbolja” kreditna kartica, postoje kreditne