HEKLANJE

Izvještavanje kreditnog ureda, bonus kartica za jednostavno odobrenje

Kreditne kartice s jednostavnim odobravanjem predstavljaju korak u pravom smjeru za mnoge od nas koji imaju prilično lošu kreditnu sposobnost. Ove kartice imaju znatno niži skup standarda za podnositelja zahtjeva kako bi bile prihvaćene, a dostupne su od nekoliko tvrtki koje ih izdaju. Oni također imaju nekoliko značajki koje, ako se pravilno koriste, mogu pomoći u pomicanju vaše kreditne sposobnosti u pravom smjeru.

Međutim, kao što bi se moglo očekivati, ove kartice imaju skupu cijenu za podnositelja zahtjeva u usporedbi s drugim karticama koje je malo teže nabaviti. Mnogi imaju naknadu za ‘otvaranje računa’, a gotovo svi imaju i godišnju naknadu. Kartice za jednostavno odobrenje obično imaju nizak kreditni limit, obično od srednjih do niskih stotina, kao i različite kamatne stope. Neki oglašavaju stope čak do 9,9%, iako bi vaš kredit vjerojatno trebao biti prilično dobar da biste se kvalificirali za takav APR, vjerojatno dovoljno dobar da vam ne treba jednostavna kartica za odobrenje. Drugi oglašavaju APR-ove čak do 19,75%.



Vrlo malo, ako ih ima, ima nisko početno razdoblje sa svojim kamatama, tako da ćete odmah zaroniti u bilo koji APR koji vam je dodijeljen. Postoji nekoliko kartica za jednostavno odobrenje koje dopuštaju prijenos stanja, iako većina to ne čini, a možete očekivati značajnu naknadu za prijenos stanja na karticama koje to čine. Iako biste naknade mogli smatrati troškom konsolidacije drugorazrednog duga, one mogu ugroziti ograničeni proračun.

Nije vas sve to spriječilo ili uplašilo? Dobro. Postoje neke prednosti kartica za jednostavno odobravanje ako je vaš kredit pao tako daleko i brzo kao meteor. Ako možete držati korak s isplatama i raznim naknadama, većina kartica izvješćuje nekoliko kreditnih ureda, što znači da ako možete igrati, oni će reći ljudima koji mogu poboljšati vašu kreditnu sposobnost. Odaberite jednostavnu karticu odobrenja ako neko vrijeme možete biti konzervativni potrošač.

Jedna stvar koju treba zapamtiti: ni pod kojim okolnostima nemojte dobiti karticu za jednostavno odobrenje ako ne možete izvršiti plaćanja na vrijeme. Recimo da se kotrljate niz hipotetsko financijsko brdo, vadite kreditnu karticu za kreditnom karticom kako biste platili račune i svoje stare kartice. Vaša kreditna sposobnost je već smiješno loša, pa mislite ‘hej, mogu nabaviti jednu od ovih kartica da ostanem na površini još neko vrijeme!’ Ovo je greška. S višim kamatama i naknadama, ako ne platite jedno od toga, vaš će vas račun vratiti u kameno doba. I ne zaboravite da se mjesečno javljaju kreditnim uredima. Vidite kako ovo može biti ružno.

Htio bih istaknuti da su kartice s jednostavnim odobrenjem rizične, ali mogu biti korisne ako obratite pozornost i ne učinite ništa ludo. Imajte na umu ako vam zatreba jedan, vaše navike s novcem vjerojatno nisu najbolje, pa se morate malo promijeniti prije nego što prihvatite nešto od ovoga. Ako možete neko vrijeme ostati na pravom putu, financijska nagrada poboljšanog kreditnog rejtinga uvelike će nadoknaditi sve troškove koje imate dok se izvlačite iz rupe loše kreditne sposobnosti.

Dodatna oprema za mobitele

Vi ste si kupili nevjerojatno popularan i skup novi mobilni telefon, i naravno da ga želite pokazati svim svojim bliskim

Kako ojačati imunitet?

Nije tajna da nas većina bolesti sustiže kad se naš imunitet približi toj kritičnoj točki, kada njegova snaga nije dovoljna