HEKLANJE

Je li kreditna kartica od 0 APR legitimna?

Danas svuda oko sebe vidite sve oglase za kreditne kartice od 0 APR. Međutim, jesu li one stvarne? Istina je da, stvarni su, međutim, ovaj posebni APR od 0% ne traje dugo. Možete pronaći sve vrste tvrtki koje izdaju kreditne kartice koje nude kreditnu karticu od 0 APR za osobe s izvrsnom kreditnom sposobnošću. Mnoge tvrtke koje izdaju kreditne kartice sada nude kreditne kartice od 0 APR-a kao dio svog programa poticaja kako bi vas natjerali da se prijavite i počnete koristiti njihovu kreditnu karticu za sve njihove kupnje. Međutim, neke od ovih ponuda imaju nedostatke.

Iako oglašavaju kreditnu karticu od 0 APR-a, 0-postotni APR ne vrijedi za cijelo vrijeme dok ste vlasnik kartice. Morat ćete obratiti veliku pozornost kako biste saznali koliko mjeseci nude ovaj “posebni 0% APR”, možete ih pronaći na 3 mjeseca, 6 mjeseci, 9 mjeseci, 12 mjeseci i ako imate sreće na 15 mjeseci. Međutim, sada morate provjeriti uključuje li ponuda i sve nove kupnje i prijenose stanja. Jedna tvrtka može ponuditi 0% samo na prijenose stanja. Ako koristite jednu od ovih kreditnih kartica od 0 APR, vidjet ćete da ćete morati platiti normalnu kamatnu stopu za sve nove kupnje i sav novac koji plaćate mjesečno bit će za otplatu izvornog salda, pa ćete zapeti plaćati višu kamatu na svoje kupnje.



To ide otprilike ovako… recimo da ste izvršili prijenos stanja od 5000 USD. Ovaj novac neće izazvati financijske troškove. Ali tada kupite 1000 USD i taj će novac izazvati financijske troškove. Zatim plaćate 1000 USD prije nego što mislite da ćete imati bilo kakve financijske troškove, međutim, 1000 USD primjenjuje se na izvorni prijenos stanja od 5000 USD. Dakle, sada ćete imati 4000 USD na izvornom prijenosu salda bez naplate kamata, ali 1000 USD u dodatnim kupnjama naplaćuje se redovnim APR-om, koji je obično prilično visok. Stoga ćete možda otkriti da ipak nije bilo vrijedno novca koristiti ovu kreditnu karticu od 0 tranja.

Još jedna mana kreditne kartice od 0 tranja je da ako ne isplatite cijeli prijenos stanja prije isteka uvodne ponude, mogli biste otkriti da plaćate višu kamatnu stopu nego što ste plaćali s drugom kreditnom karticom. Čitanje svih uvjeta i odredbi može vam pomoći u donošenju obrazovane odluke o kreditnoj kartici od 0 APR i je li ona za vas.

Kao takve, mnoge kreditne kartice s 0 APR-om mogu zvučati privlačno, međutim, nakon što završi uvodno razdoblje za te ponude, tekuće kamate i druge naknade obično su više od prosjeka, pa se možete naći između financijske stijene i teško mjesto. Samo zato što možete pronaći kreditnu karticu od 0 APR i dobiti odobrenje, to ne znači da ćete nužno uživati u luksuznom financijskom životu. Upamtite, međutim, postoje i druge naknade koje se mogu primijeniti, tako da izdavatelji kreditnih kartica još uvijek ostvaruju čistu zaradu s godišnjim članarinama i naknadama za prijenos stanja. Kao i obično, uvijek se isplati čitati sitna slova.

Blokirani poslodavci, mišljenje HZZ-a

Sukladno kriterijima za provođenje mjere potpora za očuvanje radnih mjesta u djelatnostima pogođenima koronavirusom (COVID-19 ) može se odobriti poslodavcima

Obnavljanje kompleta šminke

Obnavljanje kompleta šminke Najbolji trikovi za obnavljanje šminke. Nekoliko jednostavnih savjeta kako sve dovesti u red! Obnovite kofer za šminku.