HEKLANJE

Jeste li spremni za akciju! U vašem CRM sustavu

Moderno poslovanje puno je zahtjevnije i konkurentnije, pa da bismo bili uspješni tražimo prednost nad konkurencijom, a upravljanje odnosima s klijentima jedna je od tih prednosti. Pitanje je jeste li spremni za DJELOVANJE! u vašem CRM sustavu?

DJELUJ! je proizvod tvrtke Sage CRM Solutions koja nudi kompletnu liniju ACT! proizvode kao i druge poslovne softverske alate. DJELUJ! je stekao reputaciju jednog od najboljih CRM softverskih paketa na tržištu.



Možete brzo i jednostavno izvući podatke o klijentima, upravljati svojim zadacima, odrediti prioritete svojih aktivnosti i pratiti svaki element vaše komunikacije s klijentima, zahtjeve, upite, narudžbe i mnoštvo drugih informacija.

DJELUJ! nije novost na tržištu. Postoji već 20 godina. Zapravo, već je godinu dana vodeći u industriji upravljanja odnosima s kupcima, pružajući kvalitetan proizvod koji je pristupačan i prilagodljiv velikim i malim tvrtkama.

Postoji pet različitih ACT! proizvoda što znači da postoji CRM rješenje za svaku veliku ili malu tvrtku, ako imate kupce, oni imaju rješenje.

Tko DJELUJE! ponuditi CRM rješenja?

1. Mogućnost praćenja potencijalnih klijenata, kupaca, dobavljača ili poslovnih suradnika.

2. Prodajni savjetnici i suradnici koji trebaju upravljati i izgledima i klijentima.

3. Trgovci nekretninama koji trebaju održavati odnose s kupcima i prodavačima, kao i s preporukama, vlasnicima nekretnina i nizom drugih agenata.



4. Financijski planeri, bankari i brokeri koji moraju održavati kontakte i evidenciju klijenata u vezi s financijskim uslugama koje nude i posjeduju.

5. Stručnjaci za oglašavanje koji trebaju upravljati klijentima, piscima, prodavačima, dizajnerima i drugim potencijalnim klijentima.

6. Regruteri koji moraju pratiti kandidate za posao i spajati tražitelje posla s klijentima tvrtke.



7. Osposobljavanje stručnjaka koji trebaju upravljati polaznicima, promotorima, dobavljačima opreme, upraviteljima objekata, kao i instruktorima.

8. Proizvođači koji trebaju pratiti interakcije s klijentima i pratiti transakcije.

Vaša tvrtka ima rokove koje ne smijete propustiti, klijente koje morate pratiti i mnoštvo drugih obveza. Dotakli smo se samo nekoliko vrsta poslovanja koje mogu imati koristi od ACT-a!



DJELUJ! ima sve, uključujući izvrsne alate za predviđanje i analitiku, kao i mogućnost prilagođavanja izvješća. Dovoljno je svestran tako da bez obzira na vaše zahtjeve ili specifične potrebe vaše tvrtke možete ga prilagoditi da radi upravo to.

I zato što je naš svijet tako mobilan DJELUJ! omogućuje vam povezivanje s prijenosnim uređajima kao što su mobiteli, PDA uređaji i Blackberry uređaji. Sofisticirana trenutna korelacija ACT! baza podataka znači da imate trenutni pristup bez ikakvih vremenskih odgoda za stalno kodiranje.

DJELUJ! zadovoljit će vaše CRM potrebe od početka do kraja, bez obzira na veličinu vašeg poslovanja.