HEKLANJE

Jet Blue iz American Expressa

TEMU APP 100 E KUPON

Kartična tvrtka American Express jedna je od najuglednijih organizacija za pružanje financijskih usluga u cijelom svijetu. Osnovane 1850. godine, kreditne kartice ove tvrtke postale su sinonim za izvrsnu korisničku uslugu, trenutnu kupovnu moć i nevjerojatne pogodnosti za vlasnike kartica. Jet Blue iz American Expressa jedna je od takvih kartica i temelji se na putovanju.

Glavne značajke Jet Blue iz American Expressa



Jet Blue iz American Expressa idealan je za one s dobrom kreditnom sposobnošću i koji redovito lete s Jet Blue Airlinesom, čime iskorištavaju izvrstan program nagrađivanja. Uvodni APR za ovu karticu je 3,99%, koji traje šest mjeseci i primjenjuje se na kupnje i prijenose stanja dostavljene uz zahtjev. Nakon toga se upoznajete s redovnom godišnjom kamatnom stopom koja iznosi 18,24%, što je iznad prosjeka.

Postoji i godišnja naknada od 40 USD, što je, međutim, mnogo manje u usporedbi s drugim nagradnim karticama zrakoplovnih prijevoznika iz Amexa. Na ovoj kartici nema ograničenja potrošnje. Postoji sustav nagrada u obliku nagradnih bodova za svaki dolar potrošen korištenjem ove kartice, koji se mogu iskoristiti za kupovinu, putovanja i zabavu.

Nagradni bodovi

Program bodovanja za JetBlue karticu je da za svaki dolar potrošen korištenjem kartice, vlasnici kartice dobivaju 1 nagradni dolar. Dva dolara nagrade zarađuju se za svaki dolar potrošen na JetBlue letove, restorane, kina, članstvo u teretani, ulaznice za događaje i naknade za golf terene. Vlasnici kartice zarađuju 5000 $ bonus dolara kada obave svoju prvu kupnju karticom.

Za svakih 200 sakupljenih nagradnih dolara, vlasnici kartica dobivaju 1 trueBlue bod, a za svakih 100-trueBlue bodova, vlasnici kartica dobivaju 1 nagradni let. U matematičkom smislu, to znači da vam 200 USD (stvarnih dolara) potrošenih na kartici daje 1 trueBlue bod, a 20 000 USD potrošenih na kartici daje 1 nagradni let.

Korištenje kartice ili let JetBlueom produžit će život vaših bodova na cijelu godinu. Ne postoji ograničenje iznosa nagradnih dolara koji se mogu zaraditi, ali TrueBlue nagradni bodovi istječu 1 godinu nakon što su izdani.

Iskorištavanje nagradnih bodova



Bodovi se mogu zamijeniti za nagrade 21 zrakoplovne tvrtke, stotine hotela diljem svijeta, pakete za odmor, više od 50 itinerera krstarenja i toplice. Članovi također mogu prenijeti bodove na 11 programa za česte putnike – u većini programa dobivate 1 bod za 1 zrakoplovnu milju. Bodovi se također mogu zamijeniti za nagrade preko 50 najboljih imena u kupnji i zabavi, uključujući Banana Republic, Saks Fifth Avenue, COACH®, DellTM Computer, Callaway® Golf i The Sharper Image®.

Za koga je kartica idealna

Jet Blue iz American Expressa dobar je za nekoga tko si može priuštiti plaćanje u cijelosti nakon isteka uvodnog razdoblja i potrošit će najmanje 20 000 USD na karticu te često koristi JetBlue usluge. Dolari nagrada nikada ne ističu, ali bodovi i nagrade ističu nakon 1 godine. Zbog toga je toliko važno koristiti JetBlue barem jednom godišnje. Ova kartica nije namijenjena nekome tko će morati obaviti velike kupnje i nositi saldo.



Ostale pogodnosti

Možete dobiti do 100 USD godišnje ako rezervirate svoje putovanje s American Express Travelom. Plan zaštite kupovine štiti kupnje izvršene ovom karticom do 90 dana. Postoji jamstvo zaštite od online prijevare. Dok koristite karticu online za kupovinu, nećete morati platiti neovlaštene troškove. Jet Blue iz American Expressa nudi i razne usluge povezane s internetskim računom, osiguranje automobila pri najmu vozila, hitnu zamjenu kartice, medicinske i pravne usluge upućivanja i do 100 000 USD osiguranja od nezgode na putovanju.

Budžet za vaše online poslovanje

Ono što ćemo ovdje preporučiti je metodologija za one koji planiraju uspostaviti svoje internetsko poslovanje s ograničenim budžetom. Jedan od