HEKLANJE

Jolie Look je u modi: Povećanje usana

TEMU APP 100 E KUPON

Pune bujne usne sve su popularnije, zahvaljujući holivudskim filmskim zvijezdama. Izgled Angeline Jolie je in, a sve više žena traži povećanje usana. Kolagen se najdulje smatrao vodećim sredstvom za povećanje usana. Međutim, rezultati su privremeni, pa su razvijena trajna povećanja usana.

Implantat je izrađen od materijala posebno dizajniranog za sigurno i učinkovito povećanje mekog tkiva, poput usana. Proizvod dolazi u različitim veličinama i oblicima kako bi odgovarao posebnim potrebama i željama svakog pacijenta, u savršeno sterilnom pakiranju dizajniranom za samo jednu upotrebu. Kirurška tehnika se izvodi na sterilan način. Kao i mnoge današnje kozmetičke operacije, povećanje usana izvodi se vrlo preciznim metodama kako bi se povećao efektivan izgled umetka, kao i smanjilo vrijeme oporavka. Ova kombinacija idealna je za sve koji se bave estetskom kirurgijom.



Postoje doslovno stotine implantata za različite oblike, veličinu i debljinu usana. Budući da svaka osoba ima drugačija usta i različit željeni izgled, mora postojati isto toliko opcija da se zadovolje svi zahtjevi. Najbolji način da shvatite koji je implantat pravi za vas je da se sastanete s liječnikom, opišete kakav izgled tražite (budite što precizniji, svaki detalj može samo pomoći u procesu donošenja odluke), a zatim vidite što on /predlaže ona. Za razliku od kolagena, ovi implantati su trajni, ali ako idete na operaciju i iz nekog razloga niste zadovoljni izgledom, implantate za usne općenito je prilično lako ukloniti bez ikakvih problema. Što se tiče bilo kakvog straha od ožiljaka: zapamtite da su rezovi napravljeni što je moguće manji na usnama, tako da mogu biti vrlo sitni tragovi, ali oni su na vašim usnama, što ih čini još neprimjetnijim.

Postavlja se očito pitanje: postoji li promjena u osjećaju? Odgovor je da, ali samo rano tijekom oporavka. Nije neuobičajeno da pacijent osjeti obamrlost, možda i blage trnce, no s vremenom će se vaše usne vratiti u normalu. I ne, implantat nije vidljiv prilikom ljubljenja. Ako prstima snažno pritisnete usne, mogli biste osjetiti implantat, što je možda ključna riječ.

Komplikacije su rijetke za ovaj postupak, iako postoje. Vaš stručnjak će vam moći dati potpuni popis. Ako je izgled Angeline Jolie onaj koji tražite, a umorni ste od ponavljanja tretmana, ovo bi moglo biti rješenje koje tražite.

Botoks – mlin glasina

Znao si da se to mora dogoditi. Na kraju bi cijeli svijet gledao u svaku holivudsku zvijezdu i pokušavao shvatiti