HEKLANJE

Kad dođe prava ljubav

osoba ući će u vaš život kad je najmanje očekujete. Doći će kad ga ni ne budete aktivno tražili. Ući će u vaš život kad shvatite da vam ni ne treba da dođe.
Shvatit ćete da ne trebate biti s nekim da biste vrijedili nešto na ovom svijetu. Shvatit ćete da vi sami možete dati i učiniti puno u ovom životu. Prava osoba ući će u vaš život kad otpustite sav emotivni teret koji ste sa sobom nosili kroz život.
Prava osoba ući će u vaš život kad postanete sigurni u sebe da s optimizmom i entuzijazmom gledate naprijed. Prava osoba ući će u vaš život kad shvatite da vas nitko ne smije usrećiti, jer prava sreća dolazi iznutra.
Prava osoba ući će u vaš život kad vam zatreba lekcija. Doći će kad budete imali utjehu i stabilnost u životu, kad sve postane prelako.
Prava osoba ući će u vaš život i uzdrmati vaš pomalo stagnirajući život. Kad se počnete osjećati kao da ste dosegli određeni strop koji treba slomiti, i tada će se pojaviti prava osoba.
On će biti sila koja će vas izgurati iz vaše zone udobnosti. On će biti sila koja će vam pomoći u pomicanju planina. Prava osoba ući će u vaš život kad osjetite da ste prestali rasti.
Prava osoba ući će u vaš život kad napokon shvatite sebe. Kad znate tko želite biti. Ponekad to znači otpustiti dijelove sebe koji vam nisu stvarni.
Morat ćete naučiti puštati ljude koji vašem životu ne daju smisao. Trebate otpustiti sve što vas sputava i sprječava da budete ono što biste trebali biti. Morate spaliti sve mostove.
Kad budete spremni otpustiti sve one dijelove sebe koji nisu trebali biti, tada će u vaš život ući prava osoba. Samo trebaš biti stvaran. To je važno jer u istinskoj ljubavi nema mjesta lažnjacima. U istinskoj ljubavi sve je uvijek stvarno. Sve je iskreno.
Prava osoba je ona koja će ući u vaš život kad napokon naučite otpustiti svoju potrebu da sve kontrolirate.
Prava osoba ući će u vaš život kad je ne prisilite na to, kad shvatite da je ponekad važno pustiti stvari da idu onako kako trebaju.
Morate shvatiti da u ovom životu ne možete kontrolirati sve i raditi sve. A kad shvatite svoje granice, tada ćete biti spremni za ljubav.
Prava osoba ući će u vaš život kad napokon naučite brinuti o sebi. Kad naučite ne dopustiti da vas drugi odvlače od onoga što vam je najpotrebnije u ovom životu.
Prava osoba ući će u vaš život onog trenutka kada budete spremni za nju. Ni ranije ni kasnije. Jednostavno morate vjerovati rasporedu svemira. Jednostavno morate vjerovati da će vam sve uspjeti.
Prava osoba ući će u vaš život kad budete spremni za bavljenje ljubavlju. Kad budete spremni prihvatiti strast i snagu njegovih osjećaja.
Ekaterina Danilova