HEKLANJE

Kad žena štedi na sebi

Kada žena štedi na sebi i guši svoje želje – tko ima koristi? Nitko. Pogledajte kakav je lukav lanac.
što se žena više stiska, to je sve tužnije (iako njezin mozak za sve nalazi opravdanje),
čini se da je novac “ušteden”, ali zapravo se i dalje troši na svakakve gluposti, što ženu čini još tužnijom
što je žena tužnija, to manje zarađuje njezin suprug
a što manje zarađuje, to se više stisne …
Krug je zatvoren. Problema je sve više, novca je sve manje, žena se osjeća sve gore i gore.
Postoji i druga opcija. Muškarac zarađuje više kad je njegova žena sretna. I što je sretnija, to je bogatstvo u obitelji bolje.
Stoga su mnogi inteligentni i bogati muškarci odavno naučili glavnu tajnu uspjeha – neprestano ulagati u svoju suprugu. Dajte joj novac, dajte poklone, cvijeće, nemojte je grditi zbog trošenja.
Postoji samo još jedno “ali”. Čak i vrlo razumnog muškarca žena sama lako može spriječiti. Ne mogavši ​​prihvatiti. Daje joj novac – ona odbija. Kupio joj je poklon, ona izbacuje. Zabio joj je karticu, poslao je u trgovinu, ona je kupila rajčice za posebnu ponudu, igračke za djecu i košulju za supruga. I ništa za sebe. Jer za nju ne treba ništa. Nekako. Jer novac je drugdje potreban, a čini se da ona može čekati. Snaći će se, zategnuti remen čvršće, iako će joj istovremeno oči ispasti …
Moj suprug je vrlo praktičan. I stoga, svako ulaganje u ono što jest, mnogo puta provjerava učinkovitost. Prošlo je mnogo godina prije nego što je otkrio rudnik zlata i shvatio kako to djeluje. I još nekoliko godina morao me prisiliti da naučim prihvaćati te investicije. Tako da mu ne pokvarim maline i ne ometam uspjeh. Ali svejedno se dogodi da dođem i požalim mu se da ne mogu. Želim, ali ne mogu.
Da, cure, ako želite sklad u obitelji, to je važno za vas da razumijete:
što stvarno želite
procijeniti trenutne mogućnosti čovjeka – bez odustajanja što im uvelike premašuje Da (ostavljajući ih za sutra?)
Pitati jer ono što je uključeno u njegovu zonu proksimalnog razvoja – nježno i meko, poput žene
svakako zahvalite! Cijenite, zahvaljujte i radujte se! Moj je suprug kupio haljinu – budite sigurni da ste mu priredili modnu reviju.
ali najvažnije je naučiti prihvaćati. Naučite si dopustiti da prihvatite. Samo. Za lijepe oči. Ne zaslužujte, ne vježbajte, ne cjenkajte se. Samo prihvatite sa zahvalnošću.
Komplicirano? U redu. Promijenite svoj stav: ovo nije samo glupo trošenje, to je ulaganje! Ulaganje. Ulaganje u sebe je važno. Ulaganje u uspjeh vašeg muškarca. Ulažući u sebe, ulažete u dobrobit i sklad kod kuće, u supruga, u svoju djecu. Vjerujte mi, klima kod kuće je puno bolja tamo gdje si je majka kupila haljinu, a ne još jednu igračku za dijete. Dopustite sebi da želite. Dopustite si primanje. Dopustite si trošenje. Ulagati!
Zašto nam je teško prihvatiti? Sve je prilično prozaično.
priča o našim majkama – kad je bilo malo novca, u trgovinama nije bilo ništa posebno, a morale su se odlučiti – bicikl za dijete ili nove cipele? To su stvarnosti života u onim godinama kada su mnoge želje morale biti suzbijene.
povijest naše obitelji – u gotovo svima postoje oni koji su patili zbog novca. Rasedeni, potisnuti, prezirni lovci … Otiske prošlosti nosimo u sebi.
povijest naše zemlje – negdje revolucija, pa ratovi, gdje je stalno preživljavanje, već na genetskoj razini. Tamo gdje se ne možete nagnuti, ne možete biti elegantniji od drugih, ne možete razmišljati o sebi …
I dobivamo spektar emocija.
sram za svoje želje
osjećaj krivnje za svaku rublju potrošenu na sebe
strah da potrošeno neće biti dovoljno za nešto važno
ogorčenost protiv mog supruga što nema ovu i ovu
zavist onih koji imaju svu ovu
sramotu pred onima koji nemaju ništa od onoga što imam
Zanemarujući vlastite želje, potiskujući ih i obezvređujući, još nijedna žena nije dovela do sreće! Ako ste redovnica, onda vam je sam Bog naredio da se svega odreknete i zadovoljite se s malo. Ako živite među ljudima, tada je vaš zadatak biti sretan i ispunjen kako biste imali što podijeliti.
Vaš je posao i da pomognete svojoj djeci da oblikuju drugačiji scenarij. Gdje je darivati, sjajno je i ugodno, gdje se žena mazi i cijeni, gdje se žena sama sretno brine o sebi. Slika vašeg života mnogo će odrediti za vašu djecu. Pogotovo za kćeri.
Pa što zapravo želite? Možda je vrijeme da to sebi priznam i naučim prihvatiti?
Olga Valyaeva

Kako povećati AdSense zaradu?

AdSense zarada može biti prilično beznačajna, ako ne postavite pravilno oglasne jedinice na vaš sajt. Kada postavljate oglasne jedinice na