HEKLANJE

KADA KORISTIT JEDNOSTAVAN DIZAJN WEB STRANICE?

Dizajnirati web stranicu nije lagan posao i svatko tko se susreće s tim prvi put često tek stječe iskustvo o tom poslu. Većina ljudi griješi pri dizajniranju web stranice, jer se previše trude oko detalja. Zapravo, jednostavnost je ono o čemu morate voditi računa. Napraviti nešto jednostavno, a opet upadljivo i zapaženo nije lako i trebate tome posvetiti mnogo pažnje. Ako ne želite da dizajn vaše stranice i njen izgled zasjeni posao koji predstavljate, pripazite da bude što jednostavnije moguće. Ipak, vaši posjetioci sigurno se neće vraćati na vašu stranicu zbog dizajna, već zbog posla koji predstavljate. Mnogo web stranica djeluje jako neprofesionalno zbog toga što dizajner nije znao što radi i previše se trudio da napravi dobru grafiku. Zapamtite, uvijek je bolje nemati nikakav dizajn, nego loš, stoga unajmite profesionalca i nemojte riskirati da vaša web stranica odbija posjetioce zbog loše grafike i tako baca sjenu na posao koji predstavljate, ipak želite profitirati od ovoga posla.
Prije svega, obratite pažnju na naslov, neka bude dosta velik, promijenite boju druge riječi u nazivu i obratite pažnju na kontrast boja koje ćete odabrati, te da boja koju ste odabrali ne govori ništa određeno o vama i vašem poslu. Čist i jednostavan dizajn, zaista privlači zainteresirane poglede, i ne odvlači pažnju od onoga što je zaista bitno, a to je ono što predstavljate i nudite na svojoj stranici. U cilju da profitirate, važnije je kako predstaviti svoj posao i privući kupce, nego se brinuti o nepotrebnim detaljima. Zapravo, to i jeste greška mnogih ljudi, pogotovo onih koji se po prvi put pronađu u ovakvom poslu. Na Internetu ali i po mnogim stručnim knjigama o ovom polju, možete pronaći mnogo zanimljivih savjeta kako dizajnirati stranicu i objašnjenja zašto su ti načini dobri.
U ljudskoj je prirodi da čovjeka privlači šarenilo, raznolikost i da je zainteresiran za nove i zanimljive stvari. Upravo se to događa kada netko otvori vašu stranicu. Prvo što će primijetiti jeste dizajn, a ako je stranica dizajnirana tako da bojama i detaljima privuče pažnju, vaš posao neće napredovati onako kako ste vi to zamislili. Stoga, u cilju da unaprijedite sebe i svoju karijeru, potrudite se da u fokusu vaše stranice bude posao koji predstavljate, a sve ostale nepotrebne detalje uklonite ili ih nemojte ni postavljati prije svega. Svakako ako imate mogućnost, posavjetujte se sa profesionalcem, grafičkim dizajnerom ili još bolje prepustite njemu sav posao.

Što je epilacija

Jeste li se zapitali koliko različitih vrsta uklanjanja dlačica danas postoji? Jeste li se osjećali zbunjeni svim različitim izrazima koji