HEKLANJE

Kako biste trebali postaviti svoj stol prema Feng Shuiju?

TEMU APP 100 E KUPON

“Feng shui nam može pomoći da uravnotežimo energiju u svakoj sobi naših domova. Ovu filozofiju i energiju moguće je ugraditi i u uredsko okruženje. Bez obzira radite li od kuće ili idete u ured, govorimo vam kako se postaviti vaš stol prema feng shuiju.”
Neka vaš stol gleda prema vratima
“Kad ne možemo vidjeti što ulazi u naš prostor, stvara osjećaj izloženosti i distrakcije”, kaže dizajnerica interijera Gabrielle Santiago. Uz ovu logiku, važno je osigurati da vaš stol gleda prema vratima. Na taj način možete lako primijetiti sve što ulazi i izlazi. Ako to nema smisla za raspored vašeg uredskog prostora, barem izbjegavajte okretanje leđa vratima. Na stol također možete postaviti malo zrcalo kako biste mogli vidjeti vrata s mjesta na kojem sjedite za stolom.
Osjećamo se uravnoteženije, produktivnije i sigurnije kada lako možemo vidjeti tko ulazi i izlazi iz sobe. Mislite na to kao na dizalo puno ljudi; Kad vidimo da je dizalo puno, nastojimo stati pokraj gumba jer je to kontrolna točka ili smo uza zid jer je to najsigurniji način da sve vidimo.
Podsvjesno se želimo osjećati pod kontrolom, a kad to ne učinimo, teško je u potpunosti se baviti zadatkom koji je pred nama. Vaša je podsvijest opuštenija kada je vaš stol okrenut vratima.
Kombinirajte predmete
Glavne komponente feng shuija uravnotežuju pet elemenata, a to su vatra, zemlja, metal, voda i drvo. Na svoj stol stavite biljke, svijeće, školjke, kristale, svoj omiljeni vrč ili čak određene boje.
Ništa ne ometa fokus kao pretrpan radni prostor. Provjerite je li vaš stol vizualno privlačan, bez nereda i energetski osvježen. Ako na stol stavite lijep miris, imate udobnu stolicu, policu u kojoj se nalaze datoteke i slatki držač olovke pomoći će urednom i fokusiranom. S druge strane, ne zaboravite redovito prašiti svoj stol i uklanjati ga od nakupljenih loših energija.
Također možete uključiti stvari poput biljaka ili svojih omiljenih kristala da pojačate energiju prostora. Biljke Monstera, bambus, afričke ljubičice i stabla novca samo su neke od biljaka u feng shuiju povezane s financijskim obiljem i profesionalnim rastom.
Ponašajte se prema svom stolu kao prema vidljivoj ploči
I na kraju, sjetite se da vas vaš stol može nadahnuti. Možete to zamisliti kao funkcionalnu, interaktivnu ploču za viđenje na kojoj oživljavate svoje profesionalne ciljeve. Smanjite hrpu knjiga na one koje će vas doista motivirati, a omiljena umjetnička djela smjestite na mjesta koja privlače vašu pažnju radi vizualnog osvježenja.

Zašto je smijeh dobar?

Prema statistikama, osoba se u prosjeku smije oko minute dnevno, ali preporučuje se najmanje deset. Moramo provoditi više vremena smijući

Stanley Clarke

Stanley Clarke rodio se 30. srpnja 1951. u Philadelphiji, SAD, u umjetničkoj obitelji (mama mu je je operna pjevačica), tako