HEKLANJE

Kako brzo smiriti živce?

TEMU APP 100 E KUPON

Postoji mnogo različitih načina za smirivanje živaca. Jedan od najboljih načina je biti sam u tihom i mirnom okruženju, tako da vas nitko ne živcira. Isključite telefon i komunikaciju s vanjskim svijetom.
Stvorite ugodnu atmosferu u stanu. Puštajte glazbu koja će vam smiriti živce i stvoriti ugodan miris u sobi. Što se tiče glazbe, bolje je podesiti radio na val koji emitira smirenu glazbu ili pjesme ovog žanra preuzeti na računalo. Što se tiče mirisa, upotrijebite aroma svijeće ili aroma lampu da biste ga stvorili. Treba leći, opustiti se i ne razmišljati ni o čemu.
Učini nešto što će ti donijeti radost. Pronađite svoju omiljenu aktivnost koja vas može smiriti i donijeti vam radost. Ako vam ništa ne padne na pamet, onda izađite van i prošećite, jer svjež zrak dobro djeluje na tijelo, a tijekom šetnje možete biti sami sa svojim mislima.
Zdrav i pun san pomoći će ne samo da se fizički opustite, već i mentalno. Istraživači su pokazali da ljudski mozak može “probaviti” probleme tijekom spavanja. Kad se probudite, pogledajte sve probleme s druge strane i mirno ih riješite.
Kako smiriti živce prije spavanja
Uzmi vruću kupku s mjehurićima. Vruća kupka dobro se opušta ne samo fizički, već i psihički. Ponesite sa sobom čašu vina i voća, stavite tihu glazbu i spustite se u kupaonicu. Napetost će se gotovo odmah smiriti, a mirna glazba će se opustiti i pomoći vam da ne razmišljate ni o čemu.