HEKLANJE

Kako konsolidirati dug kreditne kartice s lošom kreditnom sposobnošću

TEMU APP 100 E KUPON

Puno je reklama za konsolidaciju kreditnih kartica, ali najveći je problem što vaša kreditna sposobnost mora biti dobra da biste je odobrili. Nažalost, većina ljudi koji su se borili da izvrše minimalnu uplatu na svoju karticu svaki mjesec, također su povremeno kasnili s plaćanjem, kvareći svoj kredit u tom procesu. Što treba učiniti osoba s lošom kreditnom sposobnošću ako je zainteresirana za konsolidaciju duga svoje kreditne kartice u jedan zajam s niskim kamatama koji se lako plaća?

Iskoristite kapital u svom domu



Jedan od najlakših načina da osigurate kredit za konsolidaciju kreditne kartice kada imate manje od savršene kreditne sposobnosti je da uložite kapital u svoj dom kao kolateral. Ako je vrijednost vašeg doma porasla otkad ste ga kupili, možete posuditi novac na taj iznos. Zajmodavac nije toliko zabrinut za vaš kredit kada uzimate zajam za kapital da biste otplatili svoje dugove. Za zajmodavca rizik je minimalan. Ne želite izgubiti svoju kuću, pa su šanse da ćete učiniti sve što je u vašoj moći da isplata kredita za kapital bude vaš prvi proračunski prioritet. Ako iz nekog razloga ne možete vratiti zajam, zajmodavac neće izgubiti, jer tvrtka može nadoknaditi svoje ulaganje kupnjom vaše kuće.

Očekujte više stope

Ako imate lošu kreditnu sposobnost, a niste vlasnik kuće, još uvijek postoje načini da dobijete zajam za konsolidaciju. Međutim, morate očekivati višu kamatnu stopu nego što biste imali da imate kolateral u vidu kuće ili boljeg kredita. Istraživanje i usporedba tvrtki za zajmove za konsolidaciju duga osigurat će vam najnižu moguću stopu za vašu kreditnu situaciju.

Koristite uslugu upravljanja kreditom

Službe za upravljanje kreditima koje pregovaraju s kartičarskim kućama kako bi smanjile vaš dug često imaju programe u kojima isplaćuju vaše mjesečne rate svim tvrtkama kojima dugujete, koristeći novac s jednog čeka koji im napišete svaki tjedan. Iako to nije baš konsolidacijski zajam, jer se vaši vjerovnici ne isplaćuju odjednom, već umjesto toga primaju mjesečne uplate, funkcionira na isti način kao i konsolidacijski zajam. Smanjuje vaše kamate i omogućuje vam da izvršite jednu mjesečnu uplatu umjesto nekoliko.

Google, najmoćniji na Internetu!

Google je društvo koje nudi usluge pretraživanja internetskih stranica, digitalnih medija, slanje i primanje e-mailova pomnoću internet preglednika, pretraživanje digitalnih