HEKLANJE

Kako ljeto blijedi, vaš ten ne mora blijediti

Uživanje na suncu već je dugi niz godina omiljena zabava za ljude svih dobi. Danas je to još uvijek jedno od besplatnih životnih zadovoljstava.

Početkom 1920-ih, “Sun Therapy” je postala vrlo popularna i propisivana je kao lijek za sve, od jednostavnog umora do tuberkuloze. Otprilike u isto vrijeme francuska modna dizajnerica Gabrielle “Coco” Chanel popularizirala je preplanulost kao statusni simbol kada se na modnim revijama pojavila sa zlatnom preplanulošću dobivenom na odmoru na francuskoj rivijeri.



Sredinom 1940-ih, lampe za sunčanje kod kuće stekle su popularnost među ljubiteljima zdravlja. A 1970-ih, bezbrižna kultura mladih zahtijevala je preplanuli ten tijekom cijele godine kako bi se moglo činiti da su se upravo vratili s odmora. To je dovelo do razvoja solarija za zatvorene prostore (1975.) i rastuće popularnosti losiona za sunčanje bez sunčanja.

Danas, s vrhunskim metodama primjene i naprednim sastojcima, upotreba proizvoda za sunčanje bez sunčanja je na najvišoj razini svih vremena i svatko može uživati u lijepoj, zdravoj preplanulosti tijekom cijele godine.

Nastavi blistati

Kako ljeto prolazi, vaš ten ne mora. Jedan od najjednostavnijih i najučinkovitijih načina da prekrasna preplanulost ostane svježa i blistava tijekom sezone sunčanja i nakon nje je korištenje proizvoda posebno dizajniranih za stvaranje i održavanje sjaja osunčanog. Slijedi nekoliko jednostavnih savjeta za sunčanje bez sunca stručnjaka iz California Tan.

• Uvijek pripremite svoju kožu – Za najbolje rezultate, namažite kožu nježnim proizvodom za piling bez ulja kako biste uklonili grubu, perutavu i suhu kožu kako biste stvorili glatku površinu koja će ravnomjernije upiti sastojke za sunčanje bez sunca. Piling će također pomoći da boja traje dulje i pomoći da preplanuli ten bez sunca izblijedi ravnomjernije i prirodnije.

• Nanesite sredstvo za samotamnjenje jednom tjedno – Kako biste razvili ili održali zdrav izgled, nanesite sredstvo za samotamnjenje na cijelo tijelo ravnomjernim, kružnim pokretima i uvijek operite ruke nakon nanošenja. Nikada nemojte nanositi sredstvo za samotamnjenje na dlanove ili tabane. Odaberite format proizvoda koji najbolje odgovara vašem tipu kože – losion za suhu kožu, sprej za masniju kožu ili pjenu za mješovitu kožu. Proizvod sa suptilnom nijansom omogućuje jednostavno nanošenje jer “pokazuje gdje ide”.

• Održavajte svježu boju i hidratiziranu kožu – Kako biste produžili boju i zaštitili preplanuli ten od nestajanja, koristite hidratantnu kremu koja sadrži suptilne bronzere za samotamnjenje koji poboljšavaju kožu. Kombinacija hidratacije kože i opskrbe s dodanim bronzerima zadržat će boju snažnom, a kožu glatkom i blistavom.



• Obratite posebnu pozornost na zone koje brzo blijede – određeni dijelovi tijela, poput lica i nogu, gube boju zbog pretjeranog čišćenja i/ili brijanja. Zadržite boju dulje tako da posebnu pozornost posvetite tim područjima s proizvodima koji su dizajnirani da dulje produže boju sa sastojcima za bronzanje, anti-age, zaštitu od sunca i hidratantne sastojke. California Tan Face Perfector SPF 15 i Leg Perfector dizajnirani su za produljenje boje na vašem licu i nogama.

Podizanje stražnjice

Operacija plastične kirurgije poznata kao podizanje stražnjice, plastika bedra ili ekscizijska lipektomija bedra postupak je koji se bavi nizom problema

Sve o skateboardingu

Skateboarding je zabavan sport, ali i kreativan način za vježbanje. Sve dok osoba može pravilno upravljati objektom, to može biti