KAKO OBRISATI FACEBOOK RAČUN??

Zapravo i nije toliko važno zbog čega želite obrisati svoj Facebook račun, važno je kada dođe potreba za tim činom da znate način kako to napraviti.

Do sada na Facebooku postojala je jedino mogućnost deaktiviranja računa, no ne i njegovo direktno brisanje. Deaktivacija računa podrazumijeva da sve vaše stvari (prijatelji, poruke, statusi..) trenutačno postaju nevidljivi te vaš račun biva na neki način smrznut, sve dok se opet ne logirate na Facebook, tada se sve vaše stvari vraćaju nazad.

Za razliku od deaktivacije, brisanje Facebook računa podrazumijeva da se sve vaše stvari odmah i zauvijek izbrišu, dakle kad jednom obrišete račun nema više povratka nazad.
Deaktiviranje računa je iznimno jednostavno, Account>Account Settings>Deactivate Account.

Brisanje računa je malo teže, posjetite help stranicu, te nađite naslov “How do I permanently delete my account?”, tamo je i link “submit your request here” i to je to!