HEKLANJE

Kako ojačati imunitet?

Nije tajna da nas većina bolesti sustiže kad se naš imunitet približi toj kritičnoj točki, kada njegova snaga nije dovoljna za borbu protiv virusa i infekcija. Tada čujemo savjet: trebate podići imunitet.
Znakovi smanjene imunološke aktivnosti:
• brza zamornost;
• kronični umor;
• pospanost ili, obratno, nesanica;
• glavobolja;
• bolovi u mišićima i zglobovima.
Razlozi koji dovode do smanjenja imuniteta:
Stresne situacije, posebno teške ili se ponavljaju. ( Stres je napetost u čovjekovoj svijesti koja nastaje pod utjecajem bilo kakvog dojma, osjećaja, vanjskog utjecaja.) Pretjerana, pretjerana, a također svojstvena ljudskom tijelu, prehrana koja dovodi do slaganja tijela i pojave nedostatka biološki aktivnih tvari (minerala, vitamina itd.) Široka uporaba antibiotika, koji su pokušali i pokušavaju zamijeniti imunološki sustav. Aktivna uporaba širokog spektra kemikalija (s imunosupresivnim svojstvima) koje zagađuju čovjekov okoliš. Geopatogene i tehnopatogene zone, posebno one na koje utječe ionizirajuće zračenje (TV ekrani koji koriste top s elektronskim snopom) i visokofrekventna elektromagnetska polja. Nepravilno liječenje lijekovima koji potiskuju aktivnost limfoidnog tkiva (citostatici u onkologiji i imunosupresivi tijekom transplantacije organa).
Teška trauma i operativni zahvat.
Povećati i ojačati imunitet nije teško, ovi jednostavni načini pomoći će vam da u kratkom vremenu povećate i ojačate imunitet. Što je odgovorno za imunitet u tijelu? Imunološki sustav , naravno . Njegove jedinstvene postavke pomažu u izoliranju štetnih mikroba i virusa iz opće mase, tako da se kasnije mogu neutralizirati.
Kako poboljšati imunitet?
Za poboljšanje imuniteta vrlo je važno održavati unutarnju okolinu tijela čistom. Izbjegavajte sustavno gutanje otrovnih tvari. Treba izbjegavati pušenje.
Za jačanje imuniteta važno je pravilno jesti.
Da biste povećali imunitet, potrebno je tijelu dati tjelesnu aktivnost. Ništa ne slabi tijelo kao fizička neaktivnost (nedostatak pokreta). Evo što kaže poznati ruski profesor N. Fedorov: „Trčanje je prilično snažna napetost cijelog organizma. Povezan je s velikim rasipanjem energije. Postoji deficit ove energije, što je signal za živčani sustav, što dovodi do oslobađanja hormona koji mobiliziraju naše energetske resurse … To pak mijenja kemijski sastav krvi tijekom trčanja, aktivira hematopoezu i imunitet, jer dovodi do brže obnove i pomlađivanja sastava krvnih leukocita koji pružaju imunološku obranu tijela “.
Kaljenje je snažan učinak u smislu jačanja imuniteta. Ovdje je potrebno početi postupno, ali intenzitet i trajanje hladnih postupaka dovesti do značajnih vrijednosti. Na primjer, započnite s 1 minutom pod hladnom vodom pod tušem i postupno radite do 5-10 minuta pod hladnom vodom.
Stres izuzetno šteti imunološkom sustavu.
Da bi se povećao imunitet, važno je tijelo zasititi svim potrebnim tvarima (vitaminima, makro i mikroelementima, nezasićenim masnim kiselinama, adaptogenima, poput ginsenga itd.). Za to je potrebno koristiti dobre biološki aktivne komplekse (lijekovi, aditivi).
Imunitet štiti naše tijelo od bilo koje genetski vanzemaljske invazije: bilo da su to mikrobi, virusi, protozoe itd. Ili stanice našeg vlastitog tijela koje su se promijenile kao rezultat mutacija. Ako je imunološki sustav dobar i imunološki sustav na vrijeme primijeti upad izvana ili kvar iznutra i na njih adekvatno reagira, osoba je zdrava.

Makeover mame….

Na životnom putu žene, majčinstvo je možda jedno od najvažnijih transformacijskih iskustava – za mnoge je ono bit onoga što

Zanemarujete li tražilice

Ako ste u poziciji da razmišljate o tome kako postići da vaša web stranica bude zapaženija i relevantniji promet, onda