HEKLANJE

Kako počupati obrve

TEMU APP 100 E KUPON

Čupanje obrva uobičajeno je za sve žene da izgledaju dobro, zgodno i seksi. Gotovo sve žene vjeruju da njihove oči govore jezikom kojim žele. Stoga je prirodno učiniti oči vrhunskima, a čupanje obrva tome daje dodatni začin. To je zbog sve većeg interesa žena za čupanjem obrva u tom salonu koji raste iz dana u dan u metrou i velikim gradovima i zarađuje milijune dolara. Ovaj zadatak možete napraviti sami, ako odvojite malo vremena za to.

Evo, kako???



Savjeti za pincetu/čupanje obrva

1.Nemojte previše pincetom. Općenito većina žena čini ovu pogrešku. Ako ćete se previše čupati, obrve će vam narasti za nekoliko mjeseci, što ne očekujete od svojih obrva. Da biste pronašli svoju obrvu, uzmite dugačak kist ili olovku za nanošenje sjenila i držite ih paralelno sa stranom nosa. Točka na kojoj se četka ili olovka susreću s vašim obrvama je točka na kojoj počinje vaša obrva.

2. Sada ispružite četkicu dijagonalno od nosnice, a zatim vanjskim rubom oka. Točka na kojoj dodiruje unutarnji rub četke je točka gdje završava vaša obrva.

3. Ako vam se obrve lagano izvijaju, onda imate najbolju obrvu. Držite kist ili olovku paralelno sa šarenicom (šarenica definira boje očiju; crna/smeđa/zelena itd.). Točka na kojoj se susreću četkica ili olovka je najviši dio vaših obrva.

4. Očistite kožu. Početkajte obrve gore i van.

5. Upotrijebite dobru pincetu za iskidanje obrva. Upotrijebite povećalo i obavite zadatak pri savršenom jakom svjetlu.

6. Ne trzajte više dlačica odjednom. Čupajte dlačice u smjeru u kojem rastu. Držite kožu napetom dok čupate, to će olakšati zadatak.



7. Ako želite da i gornji i donji dio budu glatki koliko god možete, možete počupati gornji i donji dio.

8. Nemojte pretjerano čupati obrve. Čupanje uz pravilnu njegu i uz ograničenja jednako je važno kao i pinceta ili čupanje.

9. Nakon što je čupanje gotovo, nanesite neki kvalitetan gel za uklanjanje crvenila i sl. Nanošenje gela će umiriti vaše oči i završiti iritaciju uzrokovanu pincetom ili čupanjem.



Važno:

1. Uvijek obrišite pincetu alkoholom i provjerite drži li vaša pinceta čvrsto ili ne. Nemojte koristiti tupu pincetu.

2. Ako imate rezervne ili pjegave obrve, popunite ih smeđom sjenom.



3. Za popunjavanje smeđe sjene upotrijebite olovku i pritisnite smeđu sjenu na obrvu. Sada nježno trljajte obrve četkom ili jastučićima prstiju kako biste ih omekšali.

4. Koristite gelove za obrve kako bi vaše obrve bile na mjestu cijeli dan.

5. Savršeno vrijeme za oblikovanje obrva je tjedan nakon početka menstruacije.