HEKLANJE

Kako postupati s bivšim partnerom

“Prihvaćanje ljudi s njihovom prošlošću, poštivanje njihovih prošlih veza jedno je od najosnovnijih pravila odnosa. Ali svejedno se ne morate neprestano sukobljavati s bivšim partnerom. Ponekad može biti frustrirajuće kad vaš partner ostane u kontaktu jer su prekinuli s bivšim. Ako vam se ovo dogodi, evo ga. Neki načini rješavanja … ”
Ne ponašajte se na pretpostavkama Ako
je bivši vaš dečko još uvijek u kontaktu s njim, možda isprva mislite najgore. Međutim, prije nego što djelujete, procijenite situaciju u sebi. Učeći kada i kako prekidaju, počnite planirati kako se nositi s tim. Procijenite njihove osjećaje U ovom slučaju također morate obratiti pažnju na to kako vaš partner procjenjuje situaciju. Ako se doima ljutito i nevoljko, ne treba se brinuti jer vjerojatno ne uživa u razgovoru s njom. Ali ako ga vidite kako se trudi razgovarati ili komunicirati s njim, možda ćete trebati razgovarati o tome.
Kako postupati s bivšim partnerom
Razgovarajte s partnerom
vam je nakon prva dva koraka još uvijek neugodno sa situacijom, vrijeme je da iskreno porazgovarate s njima. Recite partneru zašto vam je neugodno zbog razgovora koje vode s bivšim. Razmislite zajedno i pokušajte zajednički donijeti odluku kako biste riješili problem. Ako uistinu poštuje vaše osjećaje, potrudit će se doći do rješenja oko kojeg se oboje možete složiti.
Izbjegavajte biti
zlobni. Nepristojno prema trećoj strani može biti vrlo primamljivo, ali stvari samo zakomplicira i pogoršava. Možda potpiruje vatru i natjera je da više razgovara s vašim dečkom ili ga pokuša pokušati okrenuti protiv vas. Ne želite da se išta od ovoga dogodi, pa izbjegavajte pokušavati je učiniti ljubomornom.
Ne dopustite da se drugi miješaju
Pokušajte izbjegavati pokretanje velikih tučnjava, posebno u javnosti ili na društvenim mrežama. Nema potrebe da bilo tko drugi bude uključen u ovu situaciju osim vas, vašeg dečka i njega. Ovo ne bi trebalo biti svačije jer će stvari pogoršati.
Kako postupati s bivšim partnerom
Razgovarajte s njim sami Ako se vaš
dečko stvarno ne želi miješati ili se možda boji povrijediti osjećaje druge osobe, tada bi mogla biti dobra ideja da se uključite. Ali pokušajte to učiniti bez incidenata. Udobno se raspitajte i možete li razgovarati. Zatim objasnite kako se osjećate zbog ove situacije i pokušajte ga nagovoriti da se distancira.
Preispitajte svoju vezu
Dovršili ste sve potrebne korake, ali svejedno bivša cura. Ako ne možete prevladati krizu, možda ćete htjeti procijeniti svoju vezu. Sudjelovanje treće strane u vezi možda vam nije prihvatljivo. Možda izražavanje ove misli može potaknuti vašeg partnera na izbor, omogućujući vam da vidite istinu.

Bloganje i zarađivanje

Danas postoje mnogi blogeri koji održavaju svoju web stranicu bloga kao posao. Većinu vremena provode blogirajući i zarađujući. Ovo je