HEKLANJE

Kako povećati broj pregleda stranica na blogu?

Uz Google Adsense  što ljudi kliknu na više stranica iznimno pomaže vašem prihodu, ali kako ih natjerati da čitaju više od jedne stranice kada posjete vašu web stranicu? Evo nekoliko savjeta.
Napravite stranice unutar bloga koje sadrže referentni materijal na koji se često pozivate u svojim objavama. Ove statične stranice će također biti indeksirane i indeksirane od strane tražilica i dok pišete postove o svojim temama, možete ljude uputiti na te statične stranice kao reference na ono o čemu objavljujete.
Koristite članke kao statične stranice. Možete besplatno ponovno tiskati članke na bilo koju temu posjetom jednom od brojnih direktorija zatim uputite ljude da pročitaju članke koji se odnose na objavu koju izrađujete. Možete čak dodati jedan članak kao novu stranicu svaki put kada objavite post.
Dok objavljujete, pogledajte druge postove koje ste objavili na svom blogu ili nekom drugom od svojih blogova. To tjera čitatelja da klikne na prethodne postove. Možete čak odlučiti svoje postove pregledavanjem prethodnih postova i odlučivanjem na koji ćete nastaviti. Te se arhive ne smiju izgubiti i zaboraviti. Njegov je sjajan materijal (jesi li ga dobro napisao?), pa ga upotrijebi.
Napravite stranicu koja povezuje vaše omiljene postove koji su bezvremenski. Pregledavate svoje stare postove, pronalazite postove koje želite da čitatelji lako pronađu, a zatim gradite stranicu s vezama s tim objavama izravno povezanim. Zatim dodajte vezu na tu stranicu sa svoje naslovne stranice. Nazovite to omiljenim objavama ili kako god i imat ćete koristi od onih koji kliknu i slijede te veze.
Već sam ovdje pisao o oznaci “više”. Napišete svoj post kao i obično, a zatim odlučite gdje želite razdvojiti objavu na novu stranicu. Stavite oznaku više i čitatelji moraju kliknuti na novu stranicu kako bi pročitali ostatak priče.
Pišite jednom tjedno posebne projekte. Riječ je o nizu članaka na određenu temu. Nudit ćete ga jednom tjedno, dajući čitateljima tjedan dana da ga komentiraju, a zatim ih zadržite za poseban post sljedećih tjedana u seriji. Svaki put dodajte veze na prethodne postove u toj seriji.
Korištenje vašeg sadržaja s vaših drugih web stranica ili blogova također je izvrstan način da dobijete više prikaza stranica za sve njih. Upotrijebite ciljnu novu oznaku i pogledajte materijal na svojim drugim blogovima i web stranicama. Otvorit će se novi prozor ostavljajući trenutni blog otvorenim dok posjećuju vašu drugu web stranicu ili blog. Možete brzo udvostručiti svoje prikaze stranica, a također i upoznati svoje čitatelje s drugim web stranicama i blogovima.
Napravite popis od 10 prethodnih postova i poveznica na te postove. Napravite post na svom blogu o 10 stvari koje želite da vaši čitatelji znaju i pročitaju u slučaju da to nisu učinili prije. Na vaš prijedlog barem će otići vidjeti jesu li već čitali te postove, još jednom povećati broj pregleda vaših stranica plus donijeti stari materijal novim čitateljima. To im također daje do znanja da bi trebali pregledavati arhive za stvarima koje su propustili.
Koristeći isti popis od 10 postova ili novi, posjetite druge blogove na svoju temu. Pronađite postove koji govore o nečem sličnom jednom od tih 10 postova, a zatim umjesto da dodate poveznicu u svoj potpis na početnu stranicu, napišite komentar i uputite se na post koji je sličan i koji sadrži korisne informacije tom blogeru i njegovom čitatelji. Time ćete također povećati popularnost svoje veze. Ne šaljite link kao neželjenu poštu. Provjerite sadrži li zaista korisne informacije. Nemojte biti trolovi ili pošiljatelji neželjene pošte i na kraju ćete imati nove čitatelje i više pregleda stranica za svoj blog.
Nemojte prestati biti kreativni. Upotrijebite savjete u ovom članku i izmislite neke svoje načine povezivanja vaših blog postova. Izradite stranice. Nemojte samo objaviti i zaboraviti. Taj sadržaj je vrijedan, iskoristite ga. Nemojte tjerati ljude da pretražuju vaš blog. Lijeni su i zaposleni. Donesi im. To je samo dobra usluga za korisnike.
Nadam se da će vam ovaj članak pomoći da naučite da bloganje ima više od pukog pisanja posta s vremena na vrijeme ili čak dnevno. Ako koristite savjete koje sam vam upravo dao na svom blogu, jamčim da ćete povećati preglede stranica što će zauzvrat povećati vaš prihod ako koristite oglasni program na svom blogu.

Savršena tehnologija za rast

U online marketingu se provode Google i SEO procesi. Danas, ovo ponašanje je prvo mjesto za preusmjeravanje prolaza posjetitelja koji