HEKLANJE

Kako pravilno nanijeti losion za sunčanje?

Svakodnevno se milijuni mrtvih stanica kože skidaju ili istroše s površine vaše kože. Zapravo, svakih 35 do 45 dana imate potpuno novu epidermu. Zbog toga će preplanuli ten nakon losiona za samotamnjenje ili losiona za samotamnjenje postupno izblijediti — kako se troše mrtve stanice, tako se istrošuje vaša preplanulost. Iz tog razloga većina ovih proizvoda predlaže da ponovno nanesete sredstvo za sunčanje ili sredstvo za samotamnjenje otprilike svaka tri dana kako biste održali preplanulost.

Iako se za gelove, losione ili sprejeve koji sadrže DHA kaže da su najpouzdaniji i najkorisniji, na tržištu postoje deseci drugih vrsta proizvoda. Sredstva za ubrzavanje tamnjenja — losioni ili pilule koje obično sadrže aminokiselinu tirozin — tvrde da stimuliraju i povećavaju stvaranje melanina, čime se ubrzava proces tamnjenja.



Vrući savjeti za pravilnu primjenu!

Pričekajte NAJMANJE 15 minuta prije odijevanja (ne zaboravite da samotamnjivač može zaprljati odjeću). Nemojte vježbati niti plivati najmanje tri sata.

Ako pogriješite i završite s prugastim ili tamnim područjima kože, razmislite o korištenju pilinga kao što je moj 2% Beta Hydroxy Acid Liquid preko tih mjesta. Zatim, ujutro, ručno oljuštite ta područja mokrom krpom. Ovo bi trebalo istrljati sve neravne pruge. Obratite posebnu pažnju na problematična područja.

Kao opciju za vaše ruke (koje može biti posebno teško postići da izgledaju prirodno) nanesite sredstvo za samotamnjenje kao što biste to učinili s hidratantnom kremom, ali zatim brzo obrišite dlanove blago natopljenom krpom. Zatim uzmite Q-tip umočen u sredstvo za čišćenje, sredstvo za skidanje šminke s očiju (ono koje nije masno pa se ne širi ili razmazuje) ili sredstvo za skidanje laka za nokte i njime pažljivo prebrišite oko noktiju i područje zanoktica te između prstiju . Također možete koristiti spužvicu za šminkanje za nanošenje sredstva za samotamnjenje na stražnju stranu ruku, vrhove stopala, sljepoočnice i liniju kose. Držeći spužvicu spretno između dva prsta, trebate se brinuti samo o tome da ovo malo područje ne promijeni boju.

Proizvodi za njegu kože kao što su AHA, BHA, lokalni pilinzi, Retin-A i lokalni dezinficijensi mogu utjecati na djelovanje sredstva za samotamnjenje na vašoj koži ili čak ukloniti boju pilingom površinskih stanica kože (sredstva za samotamnjenje djeluju samo na površini kože). Najbolje je ne nanositi ove proizvode večer kada nanosite sredstvo za samotamnjenje. Međutim, ako to morate učiniti, pričekajte najmanje dva do tri sata prije nego što to učinite.

Ponovno nanesite sredstvo za samotamnjenje kada osjetite potrebu. Općenito će početi blijediti za otprilike tri do četiri dana kako se površinski slojevi kože gube.

Važno je pravilno pocrnjeti i pozivamo vas da dođete saznati više o samotamnjenju! Naučite o uobičajenim pogreškama i prikupite vruće savjete kako izgledati potpuno fantastično!



Amaterski satelitski radio

Kada je OSCAR 12. prosinca 1961. lansiran u svemir, stvorena je prilika za amaterski satelitski radio prijenos iz svemira. Satelit