HEKLANJE

Kako prevladati neplodnost?

Problem neplodnosti danas je prilično čest, a sve se više žena i muškaraca okreće alternativnim metodama liječenja. Biljni lijekovi pomoći će vam da brzo zatrudnite, ali ako nema kontraindikacija i pridržavajte se svih pravila. Cvjetovi ruže sadrže vitamin E koji je poticaj spolnih funkcija za muškarce i žene. Pripremivši od nje “ružinu vodu”, piju je tijekom jednog tečaja. Ovaj vitamin također sadrži pulpu bundeve, kao i druge elemente u tragovima koji su neophodni tijekom trudnoće (smanjit će manifestacije toksikoze).
Savršeno liječi maternicu i jajnike dresnika, koristite ga u obliku čaja. Prstohvat trave prelije se s 1 litrom kipuće vode, za zasićenje pića, do dvije čaše daju se 2 žlice biljke, infuzirane 4 sata na tamnom mjestu, uzimane prije jela 4 puta dnevno, pola čaša. Na taj način možete koristiti zrna pšenice ili njihov sok, piti 3 puta dnevno jedan sat prije jela.
Kadulja se široko koristi za povećanje plodnosti u Grčkoj i Egiptu , jer sadrži fitohormone, koji su po sastavu slični ženskim hormonima-estrogenima. Od ove biljke pravi se infuzija koja uzrokuje “ljepljivi učinak” u maternici, pa većina sperme dolazi do kraja puta. Trebali biste biti oprezni, predoziranje može dovesti do trovanja ili alergija. Sjeme koprive ima ljekovita svojstva. Napravljen je poseban napitak: u 1 bocu visokokvalitetnog porta dodaje se 6 žlica sjemenki koprive, smjesa se kuha na laganoj vatri sat vremena, filtrira i čuva u hladnjaku. Uzmite 3 žlice prije spavanja, ali prvo ih zagrijte.
Upala jajovoda se liječi trputcem. A kod muškaraca povećava pokretljivost sperme. Dodajte 1 malu žlicu sjemenki trputca u 1 čašu kipuće vode i kuhajte u vodenoj kupelji 5-10 minuta. Inzistirati na tamnom mjestu 1 sat, uzimati lijek 3 puta dnevno, 2 žlice. žlice prije jela.

Kupnja boljeg kredita

Nizak kreditni rezultat ili ocjena definitivno može dovesti do viših kamatnih stopa ili mogućeg odbijanja u slučaju da tražite zajam