HEKLANJE

KAKO PRIVUĆI CILJANE POSJETITELJE NA VAŠU STRANICU?

TEMU APP 100 E KUPON

Konačno ste napravili web stranicu i jako ste zadovoljni kako ona na izgleda. Ali nećete valjda sada sjediti i čekati da je neko otkrije? Kako će ljudi saznati za nju? Ipak vam dajem par savjeta koji će vam biti od velike pomoći, nadam se. Glavni razlog zašto neka stranica ili blog postanu popularni ili posjećeni je zato što autor ima hrabrosti izraziti svoje mišljenje bez obzira kakvo ono bilo surovo, neukusno ili čak konzervativno. Bitno je izazvati reakcije i komentare što je i krajnji cilj prije same prodaje proizvoda ili usluga. Napravite neki besplatan primjerak koji će vaši posjetitelji moći preuzeti. Da li to bila prezentacija vaših usluga, korisni savjeti. Naravno na tom istom besplatnom primjerku nalazit će se vaše informacije i sam URL tako da će posjetitelji za sve detaljnije informacije morati posjetiti vas. Također koristite social bookmarking stranice i alate. To je Internet praksa organiziranja i pohranjivanja linkova te njihovog označavanja sa ključnim riječima ili tagovima kako bi kasnije takav sadržaj bio lakše dostupan svim korisnicima Interneta. To će potaknuti posjetitelja da glasa za vašu stranicu ili blog. Važno je da vam naslovi budu uočljivi i da se u njima sadrži misao teksta koji slijedi.
Komentirajte blogove, slične stranice vašoj, sudjelujte u konverzacijama na forumima, budite zabavni, provokativni ali nikako ne vrijeđajte. Jako bitno je da imate dobro urađenu SEO optimizaciju jer bez toga ovo prethodno sve vam je uzalud. Sa dobrom optimizacijom lakše ćete biti pronađeni za određenu ključnu riječ. Koristite “tell a friend” scriptu i potaknite vaše posjetitelje da je koriste a također koristite i oglašavanje na društvenim mrežama na kojima možete napraviti svoju vlastitu grupu za promoviranje vaše web stranice i vaših usluga koje nudite. Pokušajte koristiti 3 way link exchange. Najbolje bi bilo da napravite nekoliko manjih stranica i ponudite ljudima linkove na tim stranicama u zamjenu za link prema vašoj glavnoj stranici. Nemojte se predavati uvijek i iznova koristite ove metode a ujedno istražujete nove metode koje će vam biti od koristi.
Zlatno pravilo za dovođenje ciljanih posjetitelja je da se držite teme koju ste si sami odredili i nikako ne skrećete s nje. Na taj način imat ćete puno članaka na jednu određenu temu i samim time pokriti gomilu ključnih riječi i fraza. Bolje je imati par stotina ciljanih posjetitelja nego tisuće koji samo nalete bez veze.

Pilinzi za stariju kožu

Kako starimo, učinci izlaganja suncu i elementima mogu negativno utjecati na našu kožu. Pilinzi nude jedno rješenje za otklanjanje utjecaja