HEKLANJE

KAKO PRIVUĆI POSJETITELJE DA SE VRATE NAZAD NA WEB STRANICU?

TEMU APP 100 E KUPON

Budimo realni, većina uspješnih web stranica ovisi o povratku posjetitelja i to se nikada neće promijeniti. Vraćanjem posjetitelja lakše zarađujemo i stvaramo dobar brend. Bitna stavka je da na web stranici postavite mogućnost komentiranja ili organizirate stranicu gdje će se vaši posjetitelji morati na neki način pridružiti. Na taj način korisnici mogu izraziti svoje mišljenje i zbog toga se vraćati nazad kako bi pročitali tuđe mišljenje. Na web stranici možete pokrenuti razne ankete, tada će vam se posjetitelji vratiti kako bi saznali rezultate ankete. Uz samu web stranicu treba vam i blog kojeg ćete često nadopunjavati novim sadržajem.
Na web stranici možete organizirati razne igre i kvizove. Najvažnija stavka vaše web stranice je redovito ažuriranje web stranice dodavanjem novog sadržaja, teksta koji je unikatan. Ne služite se nikad kopijama jer to nije moralno niti će vam pomoći pri rangiranju vaše Internet stranice na tražilicama.

Moć boja

Voditelj Frano Domitrović i brojni stručnjaci s raznih područja te kazivači iz svih krajeva Hrvatske uvode nas u svijet boja