HEKLANJE

Kako pronaći vjenčanicu po razumnoj cijeni?

Dolazi sezona vjenčanja, svi svoj dan vjenčanja zamišljamo poput bajki. Imati prekrasnu vjenčanicu nalik princezi. Haljina zbog koje izgledaju prekrasno na svoj poseban dan.
Vjenčanica može biti toliko skupa da vam pojede proračun za vjenčanje. Imajte na umu da haljinu ne plaćate samo na vjenčanju. No, postoji mnogo stavri koji čekaju da platite poput mjesta, djeveruša, hrane i pića za svoje goste.
Pametno trošenje na vjenčanicu može vam pomoći uštedjeti puno novca u džepu. Evo savjeta kako pronaći lijepu vjenčanicu po razumnoj cijeni.
Odjenite se na rasprodaji
Svadbeni saloni obično imaju nekoliko sezona prodaje godišnje. Ne zamišljajte da se morate boriti sa grupom budućih mladenki da biste imali haljinu. Ali većina salona zahtijeva sastanak
tijekom prodajne sezone. Raspitajte se u lokalnim salonima o predstojećim rasprodajama i pričekajte to vrijeme.
Polovna haljina
Budući da se vjenčanica obično koristi jednom, dajte priliku polovnoj haljini. Čak i ako je to polovna haljina, profesionalnim čišćenjem može izgledati novo. Nitko neće primijetiti.
Štoviše, možete imati priliku posjedovati vrhunsku haljinu s pristupačnom cijenom.
Vjenčanica u boji rumenila
Osim bijele haljine, haljine u boji moderne su u Tjednu mladenke proljeća 2016.! Većina ljudi traži jasnu bijelu vjenčanicu, ali neki izgledaju bolje u drugim bojama. Boje rumenila poput ružičaste i ruže mogu se vidjeti na svim pistama u modnom tjednu. Također taupe, goli i srebrni ton popularan je u ovoj sezoni.
Želite li izgledati hladnije na dan vjenčanja? Isprobajte apartman za mladenke. Apartman za mladenke u trendu je 2016. Čini vam se hladnijim i danu vašeg vjenčanja daje ležernije.
Ne morate trošiti više novca da biste imali mladenku. Apartman je jeftiniji i može biti koristan u budućnosti.
Vintage mladenka
Znate li da ove godine mnogi vrhunski brendovi izlaze s viktorijanskom vjenčanicom? Nošenjem vintage vjenčanice ne samo da ćete izgledati šik već i uštedjeti na troškovima. Uglavnom će se vintage vjenčanica prodavati po nižoj cijeni. Možete ga pronaći na mreži ili u ormaru vaše bake i istresti ga na dan vjenčanja.