HEKLANJE

Kako se djeca i roditelji ponašaju tijekom blagdana?

TEMU APP 100 E KUPON

Budite sigurni da su to ipak najnapetiji dani u godini, jer pokušavate napraviti više stvari odjednom i cijeli dan ste zajedno što nije slučaj tijekom godine. Djeca prolaze kroz stresno razdoblje, jer ih po cijelom stanu mame različiti šareni predmeti koje ne smiju dirati, a tu je i glasna glazba, gosti i novi običaji koje tek moraju naučiti.

Roditelji često misle da tijekom blagdana moraju ispuniti svaku djetetovu želju, a to je pravo vrijeme da djecu nauče što mogu očekivati od poklona kako ne bi bili razočarani i tužni. To je također vrijeme da djeca shvate značenje blagdana kako ga ne bi povezivali s predmetima umjesto sa slavljem, prijateljima, darivanjem i dijeljenjem.



U slučaju da imate jako malo dijete, trebate shvatiti da ono ne može biti jako zahvalno i zbog toga mirno tijekom blagdana. Blagdani su u rijetkim slučajevima savršeni i zato nemojte očekivati previše. Polako uvodite dijete u blagdane, jer oni mogu biti jako zbunjujući za djecu s manje od 3 godine. Neće shvatiti zašto je tolika gužva i strka pa ga nemojte tjerati da pjeva prigodne pjesme ako ne uživa u tome.

Pripremite se na probleme koji bi mogli iskrsnuti tijekom blagdana. Može se dogoditi da se djetetu dar ne sviđa ili će se čudno ponašati prema gostima. Zbunit će ga i ogromna količina kolača i slastica koje nisu dostupne tijekom godine. Pomozite djetetu da shvati da se blagdani ne vrte samo oko hrane i trošenja novca. Pokažite mu znakove velikodušnosti, tradicije i obiteljskog zajedništva.

B2b tržišta odjeće i nakita

Zbog današnjih tehnoloških inovacija, trgovina robom sada se može obavljati online. Dionice se prodaju i kupuju putem interneta. Sve vrste