HEKLANJE

Kako se riješiti peruti kod kuće

Mnogi se ljudi žale da se prhut može pojaviti na nekim šamponima, ako se vratite na stari ili promijenite u novi, on će nestati.
Prhuti se možete riješiti tinkturama kamilice i koprive. A nakon šamponiranja, trebali biste trljati vlasište kružnim pokretima, vrhovima prstiju, tako da krv nadire na kožu.
Kako se riješiti peruti kod kuće
Ako je uzrok peruti gljivica , tada se trebate obratiti dermatologu. Ali ponekad možete samo promijeniti šampon . Kad ga kupujete, pročitajte sastav! Ako šampon sadrži SLS, SLES, Lauraide Dea, propilen glikol, DEA, TEA ili surfaktant (PAR), glicerin – sigurno ćete dobiti perut nakon pranja ovim šamponima. Odaberite šampone koji ne sadrže štetne tvari. Takve tvari ne samo da negativno utječu na kosu , već i na cijelo tijelo. Štoviše, ako imate dobru kosu i isperete je ljekovitim šamponom, od toga se također može pojaviti perut.
Postoji recept koji je provjeren vremenom – sulsen 1% i 2%, prevencija, liječenje peruti, kao i jačanje i poticanje rasta kose. Također će biti korisno uzeti na znanje: nakon kupke kana je prethodno nanesena na ruke i stopala za profilaksu u Turskoj i Iranu. Čini se da su za prevenciju gljivičnih bolesti prilično česte u tim zemljama. Na pakiranju od kane, koje ne košta puno, napisano je: kana je prirodna biljna boja za kosu. Redovitom uporabom može ojačati korijen kose, ubrzati njihov rast i zaustaviti stvaranje peruti.

Poboljšajte svoj kreditni rezultat

Što znači “kreditna ocjena”? Mjera kreditnog rizika izračunata iz kreditnog izvješća pomoću standardizirane formule. Čimbenici koji mogu oštetiti kreditni rezultat