HEKLANJE

Kako uhvatiti sreću u vezama?

“Konfucije je rekao:” Sreća je putovanje, a ne odredište. Mnogi traže sreću više od ljudi, neki niže. Međutim, sreća je na razini čovjekove visine. ” Sreća je u rječniku definirana kao „stanje ponosnosti što u potpunosti i kontinuirano ispunjavamo sve težnje.“ Psihijatar / psihoterapeut, asistent prof. Dr. Rıdvan Üney dao je informacije o sreći. ”
SrećaStotine su definicija za Sreća za par može se definirati kao stanje zadovoljstva stvoreno potpunim zadovoljenjem emocionalnih potreba. Lučenje hormona poput melatonina, serotonina i endorfina u tijelu utječe na sreću. Porast ovih hormona osjeća se kao sreća u cijelom tijelu. Moguće je biti sretan sam, ali to je emocija koja se eksponencijalno povećava kad postoji netko s kim se osjećamo bliskim. Postoje situacije koje obično obraduju sve. Novac koji dolazi s neočekivanog mjesta dobar je trenutak kad ste gladni.hranaJelo, kupnja novog automobila, polaganje ispita, jedenje čokolade uobičajene su situacije koje sve čine sretnima. Među nematerijalnu sreću može se ubrojiti slušanje pjesme koju volimo, dječji osmijeh, zagrljaj, voljenje, buđenje u sunčanom proljetnom danu i zadovoljavajuća seksualnost. Zapravo, stvari koje traju dugo, trajne su, stvarne i iskrene čine da se čovjek osjeća sretnijim.
Koje su osobine važne za partnere kako bi bili sretni u vezi? Kako pronaći sreću u vezi?
Biti sretan u vezi nešto je što se razlikuje od para do para. Treba znati da nema vječne sreće. Koliko god su osobine partnera važne, važna je i veza među njima. Na vezu se može gledati kao na živi organizam. Tako; Kao što svako živo biće ima potrebe, tako ima i potrebu za kontinuitetom odnosa.
Ako ljudi shvate ove potrebe i učine ono što je potrebno, veza postaje kontinuirana i sretna.
Partneri očekuju jedni od drugih. Međutim, najčešće osoba koja ima očekivanja ne shvaća da mora ispuniti očekivanja druge osobe. Veze u kojima jedan neprestano daje, a drugi samo primatelj ne donose sreću. Na putu do sreće postoji međusobna razmjena. Uz to, očekivanja partnera jedni od drugih; što više i nestvarnija veza postaje zategnuta i sreća odleti.
Općenito, očekivanja partnera jednih od drugih mogu se sažeti s 13 stavki:
1. Biti otvoren i iskren
2. Ne žurite
3. Slušajte
4. Pokušavajte razumjeti
5. Biti tolerantan
6. Biti romantičan
7. Obratiti pažnju na seksualnost
8. Izražavanje ljubavi
9. Ne biti kritičan i osuđivati
10. Zahvalnost za ono što rade
11. Dobivanje vašeg mišljenja
12. Davanje informacija
13. Da se poštuje
Da bi postigli sreću, nije dovoljno da partneri uzajamno ispune očekivanja. Blizina partnera je također važna. Važni su i dodirivanje, grljenje, sanjarenje zajedno, pravljenje iznenađenja.

DAMIR KEDŽO – ZAUVIJEK TVOJ /LIVE/

www.myspace.com www.damirkedzo.com 04.12.2008. – Emisija za danom”..Damir Kedžo je predstavio svoj prvi nosac zvuka(CD), pod naslovom – DAMIR KEDŽO, koji