HEKLANJE

Kako ukloniti urasle dlake nakon epilacije?

Nažalost, urasle dlake nakon epilacije nisu rijetkost, a ako se na vrijeme ne poduzmu mjere za uklanjanje urasle dlake, na mjestu njezina izgleda može se pojaviti tamna mrlja – vrsta ožiljka, koji ponekad nije tako lako ukloniti riješiti se.
Najlakši način uklanjanja urasle dlake je redovito piling kože pilingom ili kućnim pilingom. To će vam pomoći ukloniti gornji sloj tamnih pigmentiranih stanica i omogućiti koži bržu regeneraciju. Vitamin E i ricinusovo uljeod tamnih mrlja. Vitamin E pomaže ne samo obnavljanju i obnavljanju stanica kože, već ima i učinak izbjeljivanja. Svaki put nakon tuširanja i korištenja pilinga trebate samo podmazati ožiljak malom količinom uljne otopine vitamina E i tada će se koža brže regenerirati. Ricinusovo ulje ima sličan učinak na kožu, što učinkovito omekšava grube dijelove kože, pomaže u uklanjanju mrtvih stanica kože i postupnom osvjetljavanju mrlja.
Aspirinska maska : – 3-4 tablete aspirina, – žličica meda, – ½ žličice vode. Ovaj recept za masku može se koristiti i za pomoć urastajućim dlačicama da probiju kožnu barijeru i za uklanjanje tamnih mrlja s uraslih dlačica. Aspirin uključen u masku , t.j. acetilsalicilna kiselina, pomaže u učinkovitom pilingu kože i vraćanju njezina izvornog izgleda.
Ožiljci bilo kojeg podrijetla ne slikaju žene i stoga je potrebno učiniti sve što je moguće kako bi se spriječio njihov izgled, ali ako se pojave, poduzmite čitav niz mjera koje omogućuju, ako ih se ne riješite u potpunosti, onda barem učiniti ih manje uočljivima.

Blogirajte svoj put do prometa!

Korištenje bloga danas je postalo jedan od najpopularnijih načina promicanja affiliate programa. Ono što je sjajno kod bloga je to

Vučna služba Belišće Osijek

Trebate li uslugu vučne službe na području Belišća, Valpova, Osijeka i okolice na pravom ste mjestu. Sve što trebate napraviti