HEKLANJE

Kako vratiti izbrisane datoteke na mobitelu?

TEMU APP 100 E KUPON

Dali vam se ikad dogodilo da ste slučajno obrisali nešto na mobitelu? Slike koje ste čuvali mjesecima i nemate backup? Može se dogoditi i greška u samom uređaju koji uzrokuje brisanje sms poruka, kontakt brojeva, slika, glazbe, videa i slično.
Pitanje je kako vratiti obrisane datoteke i dali je to uopće moguće?
Postoji dosta aplikacija, programa koje slove kako one mogu vratiti obrisane to jest izgubljene datoteke no u praksi stvar je malo drugačija. Budimo realni, ako vam aplikacija uspije vratiti i 50% obrisanog to je bolje nego ništa, u svakom slučaju vrijedi probati jer nemate što izgubiti.
Možda će vas zanimati kako ubrzati rad mobitela.
Isprobao sam aplikaciju za android Undeleter i uspio sam vratiti obrisane slike s mobitela i to čak one obrisane dvije godine unazad. Nekolicina nije bila čitljiva, nekolicina je bila samo u dijelovima, a nekakvih 60% je bilo u originalnom stanju.
Undeleter aplikacija vam nudi mogućnost automatskog traženja i vraćanja izbrisanih datoteka s memorijske kartice i interne memorije na otključanim mobilnim uređajima.
Preuzmite aplikaciju ovdje: Undeleter Recover Files & Data

Kako vam se ne bi dogodila ista greška registrirajte se na Dropbox i povežite svoj mobitel s ovom odličnom aplikacijom kako bi automatski kreirali backup svojih datoteka.