HEKLANJE

Kako zablistati na maturalnoj večeri

TEMU APP 100 E KUPON

Maturalna večera, većini djevojaka, prva je prilika da obuku svečanu toaletu, da se upute frizeru po svečanu frizuru..

Kod tih priprema, bitno je da si osiguraš dovoljno vremena, kako bi bili sigurna da je konačan izbor, upravo ono o čemu si sanjala i u čemu ćeš se najbolje i najljepše osjećati. Upravo zato vrlo je važno znati kako «dišeš» u kojoj odjeći i koji stil ti se sviđa. Sigurno postoje neki odijevni predmeti koji ti se na drugima jako sviđaju, ali si svjesna da se ti u njima ne bi dobro osjećala. S obzirom da je maturalna večera prva prigoda u kojoj ćeš zablistati na jedan novi način, važno je da ta toaleta bude u skladu s tobom, tj. da se u njoj dobro osjećaš. Može se dogoditi da odabereš predivnu haljinu, ali da jednostavno nisi tip za nju.



Odabereš li boju koja ti pristaje, pokriješ li nedostatke, a istakneš adute, postići ćeš dobitnu kombinaciju. Ako imaš lijepe noge, istakni ih, ako ti je adut dekolte, ukusno ga naglasi.
Crna je poznata kao svečana boja, no nemoj pretjerati. Žive boje ove su sezone itekako u trendu, što ti nudi velike mogućnosti. Nikada u ponudi nije bilo odjeće i cipela u toliko boja, kao danas. No, ukoliko ne nađeš odgovarajući model u boji koja ti je potrebna, slijedi pravilo: uz tamnu odjeću možeš obuti crne cipele, a uz svjetliju bež.

Frizuru prilagodi haljini ili kompletu za koji si se odlučila. Možeš otići frizeru, a možeš se upustiti i u vješte ruke mame, prijateljice, susjede. Bitno je da imaš povjerenja u osobu koja će ti raditi frizuru, jer loša frizira nas cure zna JAKO izbaciti iz takta. Isto je i sa šminkom. Ukoliko ćeš ići kod profesionalnog vizažiste, predlažemo ti da odeš na probno šminkanje, jer zna se dogoditi da vizažista i klijent nemaju istu viziju pa je krajnji učinak nepovoljan.

Kako je maturalna večera velik dan, djevojke su često nervozne, a loša frizura i make up, mogu samo doliti ulja na vatru: «Sat vremena prije moje maturalne večere bila sam jako nervozna i uzbuđena. Sa svime sam bila nezadovoljna. Mamu sam izludila. Kada sam došla s prijateljicama na mjesto svečanosti, osjećala sam se još gore. Uz sve to, zakazao mi je fotoaprat što me još dodatno dotuklo. No, kada smo ušli u restoran i kada sam shvatila da se i drugi osjećaju malo neobično, opustila sam se. Danas kada gledam slike od tog dana, zadovoljna sam kako sam izgledala i rado se prisjećam kako sam se dobro zabavila.»

Opusti se! Još uvijek imaš dovoljno vremena za potragu za savršenom kombinacijom, za isprobavanje raznih stilova frizura i make up-ova. Najvažnije je da se osjećaš lijepo, da budeš svoja, i da te ne žuljaju nove cipele sa vrtoglavim potpeticama!

Povećanje grudi: izbor

Povećanje grudi potvrđuje identitet osobe koja se podvrgava takvoj operaciji. Potvrđuje tko su oni sami sebi, a zauzvrat i onima