HEKLANJE

Kako Zaraditi na Internetu?

Prije svega vas želim upozoriti da ovdje nećete naći način za laku i brzu zaradu preko noći jer to ne postoji, bar ne na legalan način.
Postoji više načina kako zaraditi na Internetu a na vama je da odlučite koji je pravi način za vas. Na ovom blogu ću opisati nekoliko najsigurnijih načina zarade da vam pomognem u vašoj odluci. Zaraditi možete koristeći jedan ili kombinirajući više načina. Najpopularniji način je zarada reklamom koja se može kombinirati sa najpoznatijom vrstom Internet zarade a to je affiliate marketing tj. posrednik između kupca i prodavatelja. To su dvije najpopularnije vrste zarade na Internetu ali nisu jedine. O svim vrstama Internet zarade možete pročitati u različitim kategorijama.
Bez obzira za koju vrstu zarade se odlučili, morate početi profesionalno. Nemojte gubiti dragocjeno vrijeme na izradu web stranice i bloga sa besplatnom domenom i hostingom. Većina kompanija koje vam nude besplatan hosting vam neće dozvoliti da na svojim stranicama imate svoje reklame i affiliate linkove pa tako vi i niste pravi vlasnici svog hostinga i domene koju dobijete. Sve te kompanije vam mogu u bilo koje doba ukinuti vaš račun bez najave i bilo kakvog upozorenja a vaš uloženi trud će biti uzaludan.
Nemojte napraviti istu grešku kao mnogi početnici i uložiti mnogo vremena i truda u izradu svoje web stranice da bi ju stavili na besplatan hosting jer za toliki trud se isplati odvojiti nekoliko dolara mjesečno za svoju domenu i hosting. Na taj način će vaša stranica dobiti veliki plus na tražilicama i kod ljudi koji će ju posjećivati jer ako ju stavite na besplatnu domenu i hosting teško možete doći među prvih 10 na tražilicama a i posjetioci će ju smatrati kao neprofesionalnu što bi moglo negativno utjecati na vaš Internet posao.

Je li Pluton planet ili nije?

Svijet znanosti svakodnevno se suočava s novim izumom. Danas je znanje najbrže rastuća i najrasprostranjenija stvar. Od osnovne škole uvijek

Bitka kod Sinja

Na današnji je dan, 14. kolovoza 1715. godine, turska vojska poražena u pokušaju opsade Sinja, u spomen na što se