HEKLANJE

Kako zaraditi novac na internetu bez ulaganja? – Transkribirajte audio i video datoteke

Iako se umjetna inteligencija pojavljuje kao alat za pomoć pri transkripciji govora u tekst, daleko je od savršene. Stoga se mnoge tvrtke oslanjaju na transkripcioniste za pretvaranje zvuka iz video zapisa i govornih datoteka u točan tekst.
Možete se odlučiti za honorarnu ulogu u tvrtki kao što je Rev ili raditi kao slobodnjak s više tvrtki na određenim projektima. Većina tvrtki dopušta vam da odaberete zadatke na kojima ćete raditi i da postavite vlastiti raspored. Najbolji dio je što ne morate ništa ulagati unaprijed — jednostavno koristite zvučnike koji su ugrađeni u vaše računalo za transkripciju.
Da biste uspjeli kao prepisivač, htjet ćete ojačati svoje vještine tipkanja. Vaš rad mora biti bez grešaka i lak za razumijevanje klijenata. Počnite vježbati prepisivanjem kratkih audio datoteka kako biste se mogli prijaviti za poslove kod tvrtki za transkripciju.

Komercijalna vanjska rasvjeta

Svjetleći jumbo plakati, natpisi trgovina i svjetlucava svjetla stvaraju ambijent iz bajke, mame lovce na povoljne cijene i povremene promatrače